Tarom reia zborurile Bucuresti – Baia Mare din 6 septembrie

Tarom Alexandru Ioan Cuza

In fine, dupa vreo doi ani de santier, aeroportul international Baia Mare va primi primele curse regulate. E vorba de curse Tarom care vor lega din nou aeroportul Baia Mare de Bucuresti cu incepere din 6 septembrie. Cum ziceam, aeroportul Baia Mare a fost redeschis operarii candva la sfarsitul lui iunie, dar pana acum, nu a inceput nici o cursa regulata. Inainte de inchidere, Tarom era singurul operator aerian care zbura la Baia Mare, iar, candva prin anii 2008 – 2009, Austrian Airlines a operat zboruri Viena – Baia Mare care au fost insa anulate la circa un an de la debut.

Nu stiu daca aeroportul Baia Mare va avea sau nu un succes mai mare acum in versiunea modernizata si cu pista mai lunga, dar sa speram ca vor veni mai multi operatori si care sa lege Baia Mare (si in consecinti si Tara Maramuresului si a Oasului) de orase din Europa.

 

 

 

 

Taromul va opera la inceput doar 2 zboruri pe saptamana dupa urmatorul orar:

Joi / Duminica: Bucuresti – Baia Mare 21:40 – 23:05

Vineri / Luni: Baia Mare – Bucuresti 5:40 – 7:00.

Preturile biletelor sunt undeva peste 100 euro (la primele curse – 116 euro dus-intors)

Biletele pot fi achizitionate pe site-ul TAROM

 

Sursa info

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • Ioan H spune:

    Eronata stirea. Sunt in aeroportul Otopeni si am observat pe monitoare astazi 21.08 la ora 17.00 cursa Tarom RO637 pleaca spre satu mare de la ora 17.00 check in deschis 89-90. Facut si poza.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest