Wizz Air will never walk alone. Zboruri din Liverpool spre Bucuresti, Iasi si Cluj

. Wizz Bucuresti Varsovia

Iata ca extinderea Wizz Air spre destinatii din Marea Britanie continua in ciuda faptului ca Brexitul e la doi pasi si gurile rele prevestesc un „hard Brexit” plin de coliziuni. Probabil cei de la Wizz Air spera ca nu, dovada ca au anuntat nu o ruta noua, ci simultan 3 rute noi din Liverpool spre Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca. Ruta Bucuresti – Liverpool nu este noua, va intra in competitie cu Blue Air (care are o mini-baza la Liverpool), in schimb ce celelalte 2 sunt nou noute :).

Deci, iata detaliile

 

 

 

Bucuresti – Liverpool va fi operat de 3 ori pe saptamana (martea, joia si sambata), primul zbor fiind anuntat pe 30 octombrie 2018. Preturile incep de la 22 euro (gasiti cateva zile prin noiembrie). Blue Air opereaza de 6 ori pe saptamana in sezonul de vara (exceptand joia), urmand ca dupa 30 octombrie, sa reduca numarul zborurilor la 4 pe saptamana (lunea, miercurea, vinerea si duminica). Deci, Wizz si-a programat zborurile fix in zilele in care nu zboara Blue Air :).

Iasi – Liverpool va fi operat de 2 ori pe saptamana (lunea si vinerea), primul zbor fiind programat pe 29 octombrie 2018. Preturile incep de la 23 euro (gasiti doar prin februarie 2019 la pretul asta)

Cluj Napoca – Liverpool va fi operat de 2 ori pe saptamana (tot lunea si vinerea), primul zbor fiind programat tot pe 29 octombrie 2018. Preturile incep de la 22 euro (gasiti o data in noiembrie la pretul asta)

 

Biletele pot fi cumparate direct de pe site-ul Wizz Air

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest