Ukraine International anunta deschiderea rutei Bucuresti – Kiev cu incepere din 31 martie 2019

Ukraine International

Acum cateva minute, am primit un mail de la Routes on line care m-a anuntat ca cea mai mare companie aeriana ucraineana Ukraine International a introdus in sistem noua lor ruta Bucuresti – Kiev. In conformitate cu informatiile Routes on line, cursa Bucuresti – Kiev va fi operata zilnic dupa urmatorul orar:

Bucuresti – Kiev 6:00 – 7:40

Kiev – Bucuresti 20:10 – 21:50

 

Ruta Bucuresti – Kiev a fost operata in ultima perioada de timp de micutele companii Dniproavia (intre timp inchisa) si Windrose, dar incepand cu sfarsitul lui martie, vine la Bucuresti si „the big guy” – Ukraine International. Imi este neclar daca Windrose va contina sa opereze la Bucuresti (compania ucraineana nu a incarcat orarul de vara), probabil ca nu, dar vestea ca va veni Ukraine International la Bucuresti este excelenta. De ce ? Nu neaparat pentru conexiunea cu Kiev (care este un oras minunat, am locuit acolo, merita cu varf si indesat vizitat), ci pentru ca Ukraine International are zboruri spre destinatii precum Canada (Toronto), China (Beijing), India (Delhi), Iran (Teheran), Kazahstan (Astana si Almaty), Sri Lanka (Colombo), Thailanda (Bangkok) si SUA (New York). Si cum ziceam deseori, competitia nu poate aduce decat preturi mai mici si promotii mai dese.

Am aruncat o privire pe site-ul Ukraine International si zborurile nu sunt incarcate, dar probabil vor aparea in curand. Si daca va ganditi la o tura prin Iran, Thailanda sau Sri Lanka, verificati de acum inainte si preturile ucraineenilor.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest