TAROM anunta redeschiderea rutei Bucuresti – Tg. Mures. Urmeaza curse spre Arad si Cairo

Tarom Boeing NG

Taromul continua sa deschida furibund rute noi dupa un an 2018 in care a deschis (sau anuntat) mai multe rute decat in ultimul deceniu. Este o noua ruta interna, de fapt, e reluarea unei mai vechi rute inchise datorita faptului ca aeroportul Tg. Mures a intrat intr-o indelungata modernizare. Daca in anii precedenti, Tg. Muresul era operat la pachet cu Sibiul (se zbura in triunghi Bucuresti – Sibiu – Tg. Mures – Bucuresti), de data asta vor fi zboruri directe intre Bucuresti – Tg. Mures.

 

 

 

 

 

Deci, cu incepere de la 22 noiembrie 2018, Tarom va opera cursa Bucuresti – Tg. Mures dupa urmatorul orar:

Joi & duminica: Bucuresti – Tg. Mures 21:20 – 22:30

Vineri & luni: Tg. Mures – Bucuresti 5:40 – 6:50

 

O sa-mi spuneti ca nu sunt destule zboruri, ca orele sunt naspa, ca e program de parlamentari. Asa s-a spus si despre zborul Bucuresti – Sibiu si vedeti ca daca a mers, acum sunt ceva mai multe zboruri si in cel mai scurt timp se va trece la zboruri zilnice (cel putin pana va fi gata autostrada Pitesti – Sibiu ;)).

Zborurile Bucuresti – Tg. Mures nu vor opera intre 25 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019. Tariful unui bilet dus-intors incepe de la 55 euro (cu tot cu bagaj de cala si un snack).

 

De asemenea, oficiali ai Tarom au anuntat in evenimente publice si redeschiderea cursei de Cairo inchise acum cativa ani, de cand au inceput problemele de siguranta in Egipt (cel mai probabil, primele zboruri vor incepe in a doua parte a iernii), iar presa locala a anuntat ca de la 1 Decembrie ar fi introduse si 2 zboruri pe saptamana spre pustiul aeroport din Arad.

Acum sa vedem daca se si concretizeaza pentru ca site-ul citat nu este cunoscut pentru calitatea stirilor, dar cred ca are un sambure de adevar (ar mai fi si vreun zbor pe la Tulcea si Tarom ar zbura pe toate aeroporturile din tara in afara de Constanta – unde chiar n-ar avea sens din Bucuresti, dar va zbura din alte orase si Bacau – unde e Blue Air. S-or gasi vreo 90 de pasageri sa zboare saptamanal la Arad, mai alunga gugustiucii care si-au gasit un loc foarte linistit de somn prin aeroport.

Pana la anunturile oficiale, zborurile de Tg, Mures pot fi deja achizitionate de pe site-ul TAROM.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest