Ianuarie 2019 – Paralela celor 29 de ani, Paralela celor 187 de circuite diferite, Paralela celor 800 de zboruri charter, dar mai ales Paralela celor 200 de oameni

Paralela Sinaia

De la Anul Nou incoace a aparut, pe Facebook si nu numai, ideea de #10yearschallenge, efectul fiind faptul ca oamenii isi pun poze de acum 10 ani, respectiv din prezent. La un moment dat, cand dadeam refresh pe Facebook, numai #10yearschallenge vedeam. Ma rog, mi s-a parut o chestie faina, chiar e interesant sa te gandesti cum erai si ce gandeai acum 10 ani. Dar in cazul multora, #10yearschallenge e doar un tablou dintr-o viata mult mai lunga… In aceste zile, tocmai scanam poze de cand bantuiam pe la sfarsitul anilor ’90, deci pentru mine ar fi un #20yearschallenge. Iar in cazul altora, chiar #30yearschallenge.

Ca de obicei, la fiecare inceput de an, prietenii de la Paralela 45 s-au intalnit, intr-o atmosfera cordiala, cu revanzatorii si distribuitorii produselor sale. Asta se intampla de cativa ani buni, am fost si eu la cateva evenimente de acest gen si, de fiecare data, pe langa lunga lista de destinatii noi, ceea ce am remarcat a fost ca oamenii de la Paralela 45 se simt excelent cand sunt impreuna – am fost prin destule colective de munca si rar am vazut atmosfera asa de faina ca in cazul celor de la Paralela 45. Si un alt lucru pe care l-am remarcat si nu pot sari peste el – din cei 225 de angajati, cred ca mai bine de jumatate lucreaza in Paralela de mai bine de un deceniu – si asta spune multe intr-o industrie unde oamenii se muta dintr-o agentie intr-alta destul de des. Observatia in sine ma face sa cred ca Paralela 45 este, probabil, cea mai solida agentie de turism de la noi. Si de fiecare data cand am interactionat cu oamenii de acolo sau cand am fost invitat la tot felul de evenimente organizate de ei, m-am simtit intotdeauna ca in familie.

Dar nu de asta am scris articolul acesta, ci sa va spun care sunt chiar noutatile pe anul 2019.

 

Chartere

In 2019, Paralela 45 are programate nu mai putin de 800 zboruri spre destinatii de mare si soare.

Noutatile sunt:

Se va zbura spre Antalya si din Arad, Oradea, Baia Mare, Bacau si Suceava, nu numai din Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Tg. Mures, ca pana acum.

Se va zbura spre Creta si din Cluj-Napoca, si din Iasi, nu numai din Bucuresti, ca pana acum. Din Bucuresti, se va zbura spre Creta (atat Chania, cat si Heraklion), Rodos, Corfu, Zakynthos, Samos, Lesbos si Santorini.

In plus,

Spre Spania, vor continua zborurile spre Mallorca, Tenerife, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara.

Spre Tunisia, vor fi zboruri din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca.

Spre Egipt, vor fi chartere spre Hurghada si Sharm el-Sheikh din Bucuresti si Cluj-Napoca.

Spre Cipru (pachetele sunt atat in Cipru de Sud, cat si in Cipru de Nord), vor fi zboruri din Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Spre Italia, vor fi pachete in Sicilia, Sardinia, Sorrento si Ischia, cu plecare din Bucuresti, si pachete de Rimini cu plecare din Cluj-Napoca.

Spre Portugalia, vor fi pachete in Cascais si Estoril, cu plecare din Bucuresti.

 

Circuite

Anul acesta, Paralela 45 a pregatit 187 de circuite si 322 de plecari nu numai din Bucuresti, ci si din Iasi, Sibiu, Cluj-Napoca si Timisoara. Pe langa cele clasice, as remarca ca au aparut circuite pentru Corsica (sincer, nu mi-aduc aminte sa fi vazut vreunul pana acum, pe piata romaneasca) Transsiberianul, un circuit special – Franta Medievala (se viziteaza niste perle arhitecturale putin cunoscute la noi, cum ar fi Albi, orasul catharilor, oraselul vinului St. Emilion si multe alte orase medievale – imi pare rau ca nu e inclus si Carcassonne, dar sper pentru data viitoare) si a reaparut Tunisia. In plus, ma bucur ca se continua circuitele de Iran (cu plecare atat din Bucuresti, cat si din Cluj) si de Caucaz.

 

Plus, evident, o groaza de oferte de turism individual in Romania (cam oriunde – cu acceptarea tichetelor de vacanta), precum si in alte tari (Bulgaria, Grecia, Croatia etc.).

Tripsta-logo
Categorii:
Paralela 45

Comentarii

  • Demo spune:

    Destinatia pe care n-o vad niciodata (si cred ca stiu de ce…) e Tahiti/Bora Bora. Da, e la capatul celalalt al lumii, dar oare nu pleaca nimeni de Europa catre paradis? 🙁

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest