PROMO AIR FRANCE: Bangkok @459 euro, Beijing @439 euro, Panama @460 euro, New York @489 euro

Air France

Vesti bune inceputul de an are… iata, revin in forta ofertele la bilete de avion si pe distante mai indepartate. In dimineata asta, am primit un mail de la Air France care ma anuntau ca ofertele „Oh Lala” revin in forta si sunt niste preturi chiar foarte bune. Asa ca daca v-au mai ramas bani dupa Sarbatori, eu zic sa nu le ratati. Dar hai sa va zic care sunt cele mai bune oferte.

Bangkok la 459 euro mi se pare un pret foarte bun, tinand cont ca in a doua jumatate a anului trecut, rar am vazut preturi sub 5 – 600 euro spre capitala Thailandei.

Beijing la 439 euro – da, in general, Beijing e ieftin, dar pretul e bun. In plus, Beijing e un oras care a crescut enorm (atat in cantitate, cat si in calitate), iar Marele Zid e la 2 pasi.

Panama la 460 euro – ma bucur ca America Centrala devine mai aproape – evident ca preturi, iar Panama este o poarta excelenta de intrare spre aceasta zona superba a lumii

New York la 489 euro – dar exista preturi bune si spre Miami, San Francisco si alte destinatii nord-americane

De fapt, acestea nu sunt unicele oferte – am vazut oferte spre aproape 100 de destinatii din toata lumea – inclusiv unele mai putin batute gen Luanda, Cayenne, Bogota si altele. De asemenea, ma astept ca aceleasi preturi sa fie valabile si pe KLM, in caz ca doriti sa zburati via Amsterdam.

Ofertele promotionale sunt valabile pana pe 29 ianuarie (atentie – numarul de bilete este evident limitat, asa ca daca va tenteaza ceva, nu asteptati prea mult)

Perioada de calatorie: 8 ianuarie – 30 noiembrie 2019 (timp garla).

 

Citeste aici toate ofertele –––> oferte Air France

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest