7 destinații unde poți zbura sub 80 de euro (dus-întors, bagaj de 10 kile inclus)

Blue Air Bucuresti Valencia

Mai sunt câteva zile până la Paște și, dacă nu v-ați programat nicio ieșire acum, în minivacanța de săptămâna asta și cea viitoare, poate va gândiți totuși la niște escapade prin Europa. Unele, mai lungi, altele, mai scurte. Așa că am luat la controlat site-ul lui Blue Air, să văd pe unde se zboară mai ieftin, și am zis să caut destinații sub 90 de euro (dus-întors și, în cazul lui Blue, spre deosebire de Wizz și Ryan, poți să-ți iei la bord și un bagaj de 10 kile fără să plătești nimic. Și 10 kile sunt destule pentru un city break).

Roma – 70 de euro, plecare pe 3 iulie, retur pe 7 iulie (dar mai sunt bilete la prețurile acestea și în alte date din perioada respectivă, plus în august). Da, fix în mijlocul verii. Ce să vă mai spun despre Roma? E una dintre capitalele mele favorite din Europa, un oraș cu un farmec aparte (chiar și haosul e fermecător în Roma), cu unele dintre cele mai faine monumente istorice din Europa, și un oraș vechi absolut superb. Dacă nu l-ați văzut, e obligatoriu să-l vedeți. Dacă l-ați văzut, eu am fost de 11 ori și, sincer, m-aș mai întoarce 😊.

Pentru cele mai bune prețuri, caută aici ——à zboruri București – Roma

 

Catania – 50 de euro, plecare pe 5 iunie, retur pe 8 iunie (mai verificați și alte date prin mai și iunie). Catania este poarta de intrare în Sicilia, una dintre cele mai pitorești zone ale acestei țări-muzeu care este Italia. Plaje, orașe istorice, vulcani spectaculoși și multe povești cu mafia, dar și unele dintre cele mai mici prețuri din Europa Occidentală – asta poți să găsești în Sicilia.

Pentru cele mai bune prețuri, aruncă un ochi aici —> zboruri București – Catania

 

Liverpool – 70 de euro, plecare pe 5 iunie, retur pe 9 iunie (mai verificați alte câteva date prin iunie). Liverpool este faimos prin două lucruri – Beatles și echipa de fotbal FC Liverpool. Dar în ultimii ani, vechiul oraș muncitoresc a căpătat „haine” noi și a devenit o destinație culturală de prim ordin a Marii Britanii (dar și așa, nu ratați un meci al „cormoranilor”).

Pentru cele mai bune prețuri spre Liverpool, aruncă un ochi aici —> București – Liverpool

 

Bruxelles – 50 de euro, plecare pe 5 iunie, retur pe 12 iunie (și alte câteva date în iunie). Belgia (și învecinata Olanda) este o destinație minunată – orașe dureros de pitorești (Brugge este unul dintre cele mai drăguțe orașe ale Europei, dar nu trebuie să ratați nici Gent sau Antwerpen), istorie cât pentru un continent întreg și, mai ales, mâncare și bere de neuitat. În plus, Bruxelles este capitala Europei, un oraș foarte cosmopolit și drăguț.

Pentru cele mai bune prețuri spre Bruxelles (sau Brusel, în flamandă), aruncă un ochi aici —> București – Bruxelles

 

Nice – 80 de euro, plecare pe 3 noiembrie, retur pe 7 noiembrie (și alte date din noiembrie). Acum câțiva ani, am fost fix pe 1 noiembrie la Nice (evident, am fost și prin zonă, pe Coasta de Azur) și am făcut baie în Mediterana fără nicio problemă. Pentru o vară târzie, gândește-te la Coasta de Azur. În plus, e o perioadă mai puțin aglomerată, când și prețurile la hoteluri scad.

Pentru cele mai bune prețuri spre Nice, aruncă un ochi aici —–> București – Nice

 

Londra – 60 de euro, plecare pe 5 octombrie, retur pe 9 sau 12 octombrie (și alte date din octombrie și noiembrie). Ce să mai spun despre Londra? Ai o groază de lucruri de văzut și de făcut, iar în octombrie încep să se împuțineze hoardele turistice.

Pentru cele mai bune prețuri spre Londra, aruncă un ochi aici —> București – Londra

 

Stockholm – 60 de euro, plecare pe 12 octombrie, retur pe 15 octombrie (și multe alte date în octombrie și noiembrie). Considerată una dintre cele mai frumoase capitale ale Scandinaviei, Stockholm este un adevărat muzeu pe canale. Și unul dintre cele mai relaxate orașe.

Pentru cele mai bune prețuri spre capitala Suediei, aruncă un ochi aici —-> București – Stockholm

 

Prețurile erau valabile pe 24 aprilie seara, dar, cum bine știți, ele sunt foarte dinamice. Cu cât cumpărați biletele mai repede, cu atât aveți șanse mai mari să găsiți prețuri mai bune… că așa e în aviația zilelor noastre 😊. Și e bine 😊.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii