POC: Qatar are reduceri ca lumea. Phuket @ 493 euro, Bali @ 586 euro, Langkawi @ 491 euro !

Qatar Airways Bucuresti

A curs destul de multa apa pe Dunare de cand Qatarul a venit cu promotii la preturi faine, asa ca daca aveti in vedere o aventura prin Asia, eu zic sa nu va ganditi de prea multe ori. Au aparut niste preturi bune spre Asia, dar atentie, trebuie sa va decideti repede ca promotia este valabila doar pana vineri, 21 iunie 2019.

So, cele mai bune preturi pe care le-am vazut sunt:

Phuket la 493 euro. Phuket poate fi poarta ta spre sudul Thailandei, zona aceea cu plaje fabuloase, apa calda, sate lacustre si insule spectaculoase care rasar ca niste naluci din apa.

Bali la 586 euro. Bali e mult mai departe decat Thailanda, mai ai de zburat zdravan, asa ca pretul mi se pare foarte bun.

Langkawi la 491 euro. Nu am fost niciodata in Langkawi, stiu doar ca e o insula la nordul Malaeziei (din Langkawi poti sa treci cu vaporul si in zona sudica a Thailandei) si ca s-a investit imens in turismul de litoral. In mod cert, nu este o zona prea batuta de turisti europeni, asa ca merita sa vedeti ce si cum (mai ales ca nu ai nevoie de viza in Malaezia). Este una din rutele nou noute ale Qatarului, cursele incep candva prin octombrie 2019.

Mai sunt multe altele – Hong Kong, Manila, Yangon, Penang, Ho Chi Minh, etc, etc.

Atentie – cum ziceam, promotia e valabila pana vineri, 21 iunie

Perioada de calatorie nu e acuma, ci din octombrie 2019 pana in martie 2020, exceptand Sarbatorile de Iarna.

Toate amanuntele le gasiti aici ——> Promotie Qatar Airways

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii