Blue Air a lansat deja programul de vară pentru 2020

Blue Air Bucuresti Valencia

Știu, vara 2019 nu este încă gata, dar Blue Air se grăbește să lanseze, ca mai toate marile companii aeriene, programul pentru vara următoare. Nu sunt rute noi (acestea vor apărea treptat, anunțate totuși cu câteva luni înainte în mod normal), dar apar toate rutele curente și sunt la prețurile cele mai bune. Puteți achiziționa acum bilete până în luna august 2020 inclusiv.

Ca idee, am aruncat o privire pe zboruri: spre Bruxelles încep de la 35 de euro, spre Londra încep de la 27 euro, spre Roma Fiumicino tot de la 17 euro, sau spre Barcelona de la 35 de euro. Prețurile sunt one-way și includ un bagaj de cabină de 10 kg.

 

Iată o listă mai mare:

 

Otopeni-Milano – incepand de la 17 euro

Otopeni-Larnaca – 27 euro

Otopeni-Stuttgart – 27 euro

Otopeni-Florenta – 27 euro

Otopeni-Madrid – 35 euro

Otopeni-Paris – 35 euro

Otopeni-Lisabona – 44 euro

 

Ca să vedeți cele mai bune prețuri și spre alte destinații, dați click pe unul din linkurile de mai sus și înlocuiți codul aeroportului cu cel al aeroportului dorit. De exemplu, dați click pe linkul acesta (care duce la cele mai bune oferte spre Barcelona) și în loc de „bcn” din capătul linkului, completați codul aeroportului – vreți la Larnaca, tastați „lca”, vreți la Hamburg, tastați „ham”, vreți la Malaga, tastați „agp”, și așa mai departe.

 

Și baftă la cumpărat bilete ieftine! „)

 

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii