OFERTA DE IARNA Air France / KLM: Paris @ 99 euro, Panama @ 469 euro, Bangkok @ 509 euro

Air France KLM

Tocmai ce zburam ieri cu KLM dinspre Ecuador spre Romania (via Amsterdam) si am primit un mail cu noua promotie a Air France / KLM de dupa Anul Nou. O promotie deja obisnuita, iar unii dintre voi stiu ca o asteapta. Evident, ca de obicei, sunt zeci de destinatii pe toate continentele (mai ales pe cele mai indepartate, pentru Europa, nu sunt oferte decat spre Paris si Amsterdam), asa ca sa trec in revista ce mi se pare mai interesant

Paris la 99 euro e un pret destul de low-cost pentru capitala Frantei (oferta doar pe Air France), iar 119 euro spre Amsterdam (oferta doar pe KLM) nu sunt rele deloc.

Bangkok – 509 euro

Hong Kong – 509 euro

Beijing – 519 euro

Panama – 469 euro

New York – 399 euro

Toronto – 409 euro

Los Angeles – 439 euro

Dar cum spuneam, sunt alte cateva zeci de destinatii la preturi bune.

Va invit sa le studiati pe toate, pe site-ul Air France sau KLM.

 

Atentie – promotia este valabila pana pe 21 ianuarie 2020 (dar, evident, cele mai bune tarife dispar mai repede, asa ca grabiti-va). Puteti gasi bilete la preturi promotionale pentru perioade pana pe 30 iunie (Europa) si 10 decembrie (toate celelalte continente).

Atentie – in aceste tarife, nu sunt incluse si bagajele de cala care daca vreti, le puteti plati separat. In pretul acestui bilet aveti dreptul la un bagaj de cabina + un bagaj mic (gen geanta laptop) de pana la 12 kg.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest