APROAPE GRATIS: Bilete la 5 euro: Roma, Paphos, Timisoara, Londra, Milano. Palermo la 10 euro

Ryanair Stansted

Repede ca zboara imediat. Vedeti ca cei de la Ryanair dau bilete aproape gratis – daca intrati pe site-ul lor, veti gasi in perioada decembrie – martie bilete la 5 euro spre Roma, Paphos, Timisoara (din Bucuresti), Londra Southend, Milano si Palermo la 10 euro. Amman e la 23 euro. Cautati date in perioada asta ca sigur gasiti. E drept, trebuie sa va miscati repede pentru ca sunt literalmente moca. Mai aruncati o privire si la Wizz pentru ca azi au raspuns si ei – nu am vazut, e drept, preturi de 5 euro, dar de exemplu pe Bruxelles au la 15 euro mai bine ca Ryanair.

Deci, daca aveti chef de un citybreak de iarna (eu tocmai m-am intors acum cateva ore din Pisa si merita – turisti putini, liniste, iar la 5 euro avionul e pomana fara lumanare).

Preturile contin taxele de aeroport, dar nu si bagaj – doar un bagaj mic. Pentru un bagaj de cabina de 10 kg, puteti achizitiona serviciul „priority boarding” pentru 6 euro per zbor si aveti un bagaj fix cat pentru un city break. Bafta, sper sa gasiti ceva fain si sa mergeti intr-o mica vacanta 😉

PS: Vedeti ca preturile de 5 euro sunt valabile doar azi !

Etichete:

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest