Wizz Air anuleaza toate zborurile spre si dinspre Italia, Spania, Germania, UK, Belgia, Olanda, Austria, Elvetia si Franta pana pe 16 iunie

WizzAir

Compania aeriana Wizz Air a confirmat in aceasta dimineata anularea tuturor zborurilor intre Romania si Italia, Spania, Germania, UK, Belgia, Olanda, Elvetia, Franta si Austria in urma hotararii Parlamentului Romaniei de prelungire a interdictiei de zbor spre aceste tari pana pe data de 16 iunie 2020 inclusiv.

Cei care au bilete cumparate pentru perioada 29 mai – 16 iunie 2020 vor primi zilele acestea mailul de anulare daca si-au cumparat biletele direct de pe site-ul wizzair.com, iar rambursarea lor se va face astfel:

  • Costul biletelor + 20% bonus pentru banii intrati in contul personal Wizz Air. Acest credit de 120% din pretul achitat al biletelor poate fi folosit pentru achizitionarea de bilete Wizz Air in urmatoarele 24 luni. Opratiunea s-a facut automat si nu mai trebuie sa faceti nimic, doar sa intrati pe contul dvs. Wizz Air si sa achizitionati alt bilet
  • Costul biletelor – rambursat in contul personal al fiecaruia. In acest caz, trebuie sa intrati in contul dvs. Wizz Air si sa solicitati acest lucru. Acolo veti afla care sunt pasii necesari pentru a primi banii inapoi si acestia vor veni in urmatoarea perioada (de obicei, maximum 3 luni)

In caz ca ati cumparat biletele Wizz Air printr-o agentie de turism sau o alta companie / persoana, trebuie sa va adresati acestora si nu direct Wizz Air.

Dupa cum spuneam, zborurile sunt anulate pana pe 16 iunie inclusiv, dar interdictia de zbor poate fi prelungita si dupa aceasta data in functie de evolutia epidemiei si decizia autoritatilor din fiecare tara in parte.

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

  • Margarit Daniela spune:

    Banii rambursati 120% dispar din contul wizz, mai bine alegeti varianta sa ii transfere pe cardul cu care a fost achitat biletul.

  • Alina spune:

    Am avut 2 bilete luate pt 24 martie,au fost anulate si am facut cerere sa ni se înapoieze banii(Nu vreau alte bilete) dar a scazut prețul,am dat 140e si cică înapoi primim 100e..dc????? Si inca nu au ajuns in cont..avem 3 luni!!!! La wizz

  • Mariana spune:

    Eu sint rezidenta in Torino de 18 ani an ramas bloca in Romania de 3 luni cu chiria ne platita facturi si risc sa-mi pierd locul de munca mi-au anulat zborul de 6 ori ce pot sa fac cum pot ajunge la casa mea .Ma trezesc ca imi da lucrurile afara proprietari .Multumesc.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest