Wizz Air blocheaza vanzarea biletelor spre Italia, Spania, Anglia, Germania, Belgia in asteptarea deciziei cu privire la interdictia de zbor

. Wizz Bucuresti Varsovia

Daca data trecuta, Wizz Air a asteptat pana in ultima secunda sa vada daca se vor ridica sau nu interdictiile de zbor dictate de Guvernul Romaniei (care au venit cam cu un sfert de ora inainte de ora-limita), de data asta au schimbat un pic strategia – asteptandu-se ca aceste interdictii de zbor vor fi prelungite, astazi Wizz Air a blocat vanzarea biletelor de avion dintre Romania si Italia, Spania, Germania, Franta, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Elvetia si Austria, adica tarile spre care este interzisa operarea de zboruri pana oficial pe 28 mai 2020, orele 23:59. Vanzarile de bilete sunt blocate de pe data de 29 mai pana pe 16 sau 17 iunie (in functie de destinatie).

Nu stiu daca zborurile au fost anulate sau nu (daca cineva a primit vreun mail de anulare pe aceste destinatii in perioada 29 mai – 17 iunie sa-mi spuna si mie), dar cert este ca Wizz Air prevede ca interdictia va continua si a blocat vanzarea de bilete. In schimb, se pot achizitiona linistit bilete spre destinatiile care nu au fost niciodata interzise – Norvegia, Suedia, Danemarca, Portugalia sau spre cele unde inca se spera ca autoritatile locale vor ridica interdictiile (gen Emiratele Arabe Unite).

Oricum, mai avem de asteptat doar cateva zeci de ore pana in seara zilei de 28 mai cel tarziu ca sa aflam daca vor fi reluate zborurile spre tarile foste in zona rosie sau va continua interdictia de zbor.

Wizz amanare

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest