Wizz Air anunta anularea zborurilor spre Italia, Spania, Germania, Anglia, Elvetia, etc pana cel devreme 29 mai 2020.

05. Wizz Air Varsovia

In urma restrictiilor de zbor stabilite de Romania pe relatia Italia, Spania, Franta, Elvetia, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Germania si Austria, compania aeriana Wizz Air anunta anularea tuturor curselor spre aceste tari pana cel devreme pe data de 28 mai 2020 (inclusiv). In continuare, sunt anulate zborurile spre Cipru, Polonia, Israel si Emiratele Arabe Unite datorita deciziei tarilor respective care au interzis zborurile spre Romania. Continua sa opereze zboruri spre Portugalia, Norvegia, Suedia si Danemarca, dar cu o frecventa mult redusa datorita lipsei de cerere. 

Cei care au avut bilete cumparate pentru zboruri spre destinatiile mentionate mai sus au urmatoarele optiuni:

  1. Automat – primesc suma platita + 20% mai mult sub forma de voucher in contul personal Wizz Air
  2. La cerere – primesc fix suma platita in contul personal, dar trebuie sa contacteze compania aeriana.

Cei care si-au cumparat biletele de avion printr-o agentie de turism (clasica sau on-line) si nu direct de pe site-ul Wizz Air, vor primi vouchere si bani inapoi doar contactand respectivul revanzator.

 

ATENTIE – Nimeni nu poate garanta ca zborurile spre destinatiile interzise vor fi reluate pe 29 mai. Autoritatile romane vor anunta prelungirea interdictiei sau ridicarea ei in functie de situatia epidemiologica din fiecare tara, asa ca exista o sansa importanta ca si zboruri de la sfarsitul lui mai si luna iunie sa fie anulate. Cei care isi cumpara bilete o fac pe riscul lor.

In ceea ce priveste celelalte companii

Blue Air a anulat toate zborurile pana pe 30 iunie 2020. Operatiunile vor fi repornite cel devreme pe 1 iulie 2020, dar pana atunci se pot efectua zboruri la cerere. Puteti gasi aici informatii : Zboruri la cerere.

Ryanair a anulat toate zborurile pana pe 30 iunie 2020. Operatiunile vor fi repornite pe 1 iuliei 2020. Puteti vedea aici data primului zbor Ryanair spre diverse destinatii: Zboruri Ryanair.

TAROM nu a anuntat nici o data de repornire, asa ca planurile transportatorului national sunt un mister complet. TAROM opereaza cel putin saptamanal un zbor spre Atena, iar din 18 mai 2020, vor da drumul la zboruri interne. Cei afectati de anularea zbrurilor spre destinatia de mai sus, trebuie sa contacteze compania pentru reprogramarea calatoriei sau obtinerea unui voucher.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest