IN PREMIERA: Karpaten anunta lansarea zborurilor charter directe intre Bucuresti si Republica Dominicana (Punta Cana)

Saona

O vorba veche spune ca nu aduce anul ce aduce ceasul. As vrea sa parafrez – nu aduce anul normal ce aduce anul covidic. Aduce in premiera nationala zboruri directe intre Romania si niste destinatii indepartate sau exotice cum va place sa le numiti spre care nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca vor exista vreodata. Dintr-un Bucuresti din care cele mai lungi zboruri sunt spre Dubai si Tenerife, ideea ca vor fi zboruri directe spre Republica Dominicana parea de domeniul SF. Chiar si mie care sunt star Star Wars si Star Trek.

Ei bine, imposibilul s-a intamplat si iata ca agentia Karpaten a socat in noiembrie lansand zboruri directe Bucuresti – Male (Maldive) de Revelion. Initial erau anuntate doar 2, intr-un final au ajuns la nu mai putin de 8 curse si probabil se vor suplimenta daca va fi cerere. Ei bine, Karpaten surprinde din nou anuntand lansarea de curse charter spre Republica Dominicana cu incepere din 28 ianuarie.

In acest moment sunt programate 7 zboruri saptamanale (ultimul pe 11 martie) cu plecare din Romania in fiecare zi de joi dupa urmatorul program si retur din Republica Dominicana in fiecare vineri:

Bucuresti – Punta Cana 23:55 – 7:00

Punta Cana – Bucuresti 22:00 – 15:00

Dupa cum vedeti orarul este gandit in asa fel incat sa se maximizeze timpul petrecut in Republica Dominicana.

Cursele vor fi operate ca si in cazul Maldivelor de un avion de tip Airbus 330-200 al companiei Gullivair, companie specializata pe chartere la distante lungi.

 

Pachetele care contin zbor + transfer + hotel 4 stele incep de la preturi de 1099 euro / persoana, dar pot aparea si unele promotii. Se pot opta pentru diverse configuratii de pachete – poti alege dintr-o serie intreaga de hoteluri de calitate, poti alege dintr-o serie lunga de tipuri de camere si de asemenea poti sa alegi sejururi atat de 7 zile, cat si 14 zile.

Hotelurile se afla in zona turistica de langa Punta Cana unde se afla cele mai multe hoteluri de calitate, dar si atractii turistice.

In acest moment, se poate intra in Republica Dominicana fara nici o restrictie, nici macar fara test COVID-19, iar la retur, tara se afla pe lista verde a Romaniei fara obligatia de carantinare. In cazul in care calatoriile nu vor mai fi posibile datorita evolutiei epidemiologice defavorabile, banii achitati vor fi rambursati sau vor putea fi folositi pentru o calatorie intr-o alta destinatie ceruta de turist.

De asemenea, se recomanda cu putere achizitionarea unei asigurari storno cu extensie COVID care acopera riscurile imbolnavirii cu COVID care poate duce la anularea excursiei de catre asigurat, costurile cu privire la izolare si eventuala spitalizare in caz de manifestari grave.

Si pentru ca in ultimul timp mai multi m-ati intrebat cine e Karpaten ca nu ati auzit prea des de ei, iata in cateva cuvinte. Este relativ normal sa nu fi auzit pentru ca din 1996 este o agentie de turism specializata in aducerea turistilor straini in Romania si mai putin in a duce romanii in strainatate. Piata lor principala este piata vorbitoare de limba germana (de unde si numele cu rezonante nemtesti), una dintre cele mai sofisticate si solicitante piete de turism din Europa. Daca vedeati pana anul trecut (ca, deh, anul asta, Covid …) turisti nemti in Romania, cele mai multe sanse erau sa fie adusi de Karpaten. In plus, daca vedeati grupuri de turisti straini prin Bucuresti sau Delta in special, atunci cel mai probabil erau turisti adusi de Karpaten de pe vasele de croaziera care misunau pe Dunare… si care sper ca vor reapare in 2021.

De cativa ani, Karpaten a intrat si pe piata de outgoing – adica sa ofere pachete pentru turistii romani in strainatate. Este de asemenea principala agentie care efectueaza programele promovate de Lidl Tours. Si anul acesta a surprins pe toata lumea cum ziceam mai sus prin lansarea de zboruri spre Maldive si Republica Dominicana. Si din cate stiu, vor mai fi si alte surprize, dar totul la timpul lor :).

 

Pentru toate ofertele din Republica Dominicana, uitati-va aici ––-> Republica Dominicana

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest