Incepe DESTINATIA ANULUI 2022. Va invit sa nominalizati care credeti ca sunt cele mai frumoase localitati din ROMANIA

Destinatia anului

Anul trecut, ma alaturam plin de entuziasm proiectului Destinatia Anului, un proiect care avea si are obiectivul sa promoveze destinatiile din Romania pentru un numar cat mai mare de oameni. A avut forma unui concurs intre diversele destinatii, iar finalistii si castigatorii au fost alesi prin votul popular alaturi de cel al unor experti. Adevarul este ca atat finalistii in numar de sase, dar si mai ales castigatorii au avut parte de un puternic sprijin local – adica oradenii au votat Oradea, iar iesenii au votat Iasiul, dar evident au fost si multe voturi “neutre”. Asa, de exemplu, un oras care nu se afla pe harta turistica a multora cum e Braila (care are un potential turistic enorm daca ar exista si vreun primar cu cap in urbe) a ajuns in finala datorita mobilizarii exemplare a unei entuziaste profesoare de geografie, care este si ghid local si birou de promovare turistica, o adevarata Doamna Turism a Brailei. Dar a venit vremea sa va invit sa participati la editia 2022 a Destinatiei Anului, o noua provocare pentru cele mai frumoase si interesante destinatii din Romania.

Care e ideea concursului – vor fi DOUA CATEGORII – City Break (adica orase) si Localitati Turistice (adica orice destinatie turistica care NU este municipiu). Deci vor fi 2 Destinatii Ale Anului.

Mai intai, se va vota Destinatia Anului pe fiecare provincie istorica – Muntenia (inclusiv Dobrogea), Moldova (inclusiv Basarabia si Bucovina) si Transilvania (inclusiv Banat, Crisana si Maramures) pentru cele doua categorii. Cei 6 castigatori vor intra in Finala Mare unde vor fi votate cele doua Destinatii ale Anului. Toate aceste faze se vor termina candva in a doua jumatate a lunii iunie, incat inainte de a incepe perioada vacantelor, toti sa stim care este Destinatia Anului 2022 ! Si s-o puneti pe lista de vizita :).

 

Deci, ce trebuie sa faceti acum. Intrati pe site-ul Destinatia Anului si NOMINALIZATI o localitate mai mare sau mai mica care voi credeti ca merita titlul de Destinatia Anului. Oricat de mare sau oricat de mica. De la Batrana Hunedoarei la Bucuresti :). Apropos, Batrana Hunedoarei este cea mai mica municipalitate din tara. Comuna are doar 98 locuitori.

 

Deci, va astept sa votati aici ———–> DESTINATIA ANULUI 

 

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii