Bagaj fix pe dimensiunile aprobate de Wizz Air pentru bagaj de mana gratuit

Bagaj Wizz 1

Poate multi dintre voi stiti regulile de bagaje la Wizz Air, dar cei care vor zbura pentru prima oara cu Wizz Air poate nu sunt foarte familiarizati cu politica de bagaje a Wizz Air. Wizz Air este o companie low-cost si nu include transportul bagajelor in costul biletelor. Daca vrei sa calatoresti cu un bagaj, trebuie sa platesti un tarif diferentiat in functie de dimensiuni, sezon si distanta parcursa.

Pe scurt, daca vreti un bagaj la cala, aveti de ales intre doua optiuni – greutate maxima de 32 kg (perfect daca mergeti doi o perioada mai lunga sau aveti de gand sa faceti cumparaturi serioase) sau de 23 kg (mi se pare OK pentru o perioada scurta in 2). Tarifele variaza in functie de sezon, distanta zburata, etc. De asemenea, exista si posibilitatea sa iti iei un bagaj mai mare cu tine in avion (dimensiune maxima 56x45x25 cm), dar trebuie sa platesti intre 10 si 20 euro (din nou in functie de sezon si de lungimea zborului), dar exista si posibilitatea de a lua cu tine un bagaj de mana gratis, care are dimensiunile maxime de 42x32x25 cm.

Ideea este ca daca vreti sa mergeti intr-un city break de 2 – 3 zile si nu aveti de gand sa faceti cine stie ce cumparaturi voluminoase pentru a evita plata taxei de bagaj, e bine sa aveti un bagaj de dimensiunile agreate de Wizz Air pentru care nu platesti nimic. De la aeroport la aeroport, o sa vedeti ca cei care se ocupa de imbarcare sunt mai “milosi”, dar poti fi si mai neinduratori, asa ca pentru a evita sa platiti la aeroport pentru bagaje (preturile sunt mult mai mari decat daca platesti on-line odata cu achizitionarea biletului) ar fi bine sa veniti cu bagaje la dimensiunile agreate de compania aeriana.

Si pentru a maximiza la maximum spatiul in bagaj, cel mai bine este sa cumperi un bagaj care are fix dimensiunile 42x32x25cm.

Un astfel de bagaj, mai precis un troler 42x32x25 cm sau o geanta de voiaj care se încadrează în aceste dimensiuni, puteti gasi aici: Bagaj de mana Wizz Air .

 

Zboruri faine va urez ! Si poate ne vedem in doua saptamani pe un zbor Wizz spre Bari :).

Bagaj Wizz 1

Bagaj Wizz 2

Cam asa arata deschis

Bagaj Wizz 3

Poate fi si extins

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest