BREAKING NEWS: Delhi – 400 euro ! Dubai la 160 euro !

In caz ca norul de cenusa vulcanica ne va parasi, am mai gasit o noua solutie pentru destinatii asiatice. Am scris cu ceva timp in urma ca incep cursele directe Bucuresti – Kiev operate de Aerosvit. Ele vor incepe vineri in caz ca nu vom mai avea cenusa prin zona. Dar stirea importanta este ca site-ul lui Aerosvit wunt anuntate preturi pe relatia Bucuresti – Kiev – Delhi si retur de 546 USD, adica vreo 400 euro !

In plus, pe site sunt anuntate si alte promotii valabile de cumparare doar pana pe 20 aprilie: Delhi la 299 euro, Bangkok la 459 euro si Dubai la 159 euro ! Am facut niste simulari si nu am gasit mega-promotia decat pe Dubai in perioada 21 mai – 31 mai… Dar poate mai gasiti zboruri super-ieftine.

Rezervare bilete Aerosvit

Dubai la 159 euro

Delhi la 400 euro … si apoi pana la Agra inca cativa euro 🙂

Comentarii

 • Razvan Pascu spune:

  Eu am luat azi 2 bilete spre Dubai cu Tarom la 166 euro. Pentru socri. 🙂

 • besiuta1 spune:

  ce tare!vor sa mearga in Dubai.
  daca nu cumparam biletul spre mexico city sigur imi cumparam unul spre Bangkok.

 • Imperator spune:

  @ Razvan – Tarom are preturi de 50 euro + taxe pe orice cursa – dar cateva bilete pe avion. Evident, daca ai luat pt ianuarie, le gasesti 🙂 Dar cum de le-ai luat pe Tarom ?

 • Razvan Pascu spune:

  Am mai luat unul, deci 3 in total.

  Eu nu am nimic cu Tarom decat atunci cand fac lucruri gresite (preturi mari, serviii proaste). Sunt foarte obietiv si sincer, iar atunci cand sunt multumit (ca acum) spun asta. Nu sunt genul care sa isi fixeze o parere si sa nu si-o mai schimbe ever.

 • Anonymous spune:

  lamuriti-ma si pe mine, va rog, de ce nu e bine sa iti iei bilete la tarom? 🙂 caci tocmai ce am cumparat vreo 2 pt dubai 😛 multumesc

 • Imperator spune:

  Eu personal am o parere buna despre Tarom, nu e nimic naspa despre ei

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest