BREAKING NEWS: Air Asia deschide o a doua destinatie europeana: Kuala Lumpur – Paris Orly cu incepere de la 151 USD

avion Air Asia

In fine, Air Asia X a hotarat sa se extinda in Europa… ei bine, s-a anunat oficial ca incepand din 14 februarie 2011, Air Asia X va opera de 4 ori pe saptamana intre Kuala Lumpur si Paris Orly ! Este cea de-a doua ruta europeana dupa cea inaugurata anul trecut spre Londra Stansted.


Pentru cine nu stie, Air Asia este cea mai mare companie low cost din lume si una din putinele care ofera zboruri low-cost intercontinentale… Reteaua sud-est asiatica acopera practic intreaga zona la preturi de zeci de euro, Air Asia devenind de cativa ani cel mai bun prieten al backpackerului sud-est asiatic… Divizia sa de long haul, Air Asia X zboara spre Europa (Londra si din februarie, Paris), Orientul Mijlociu (Teheran), Japonia (Tokyo), zeci de destinatii in China si India, in Australia si recent a inaugurat si zborurile spre Noua Zeelanda (Christchurch). Hub-ul Air Asia X este Kuala Lumpur, Malaezia.

Conform anunturilor de pe site, rezervarea biletelor pe ruta Paris – KL va incepe pe 22 noiembrie 2010 (deci fiti atenti luni !!!), iar in perioada 22 – 24 noiembrie veti putea beneficia de un pret special: KL – Paris 151 USD (atentie, nu se specifica cat costa Paris – KL !). Biletul se poate cumpara pentru zboruri intre 14 februarie – 10 noiembrie 2011.

Deci, daca va trece prin minte sa faceti o escapada asiatica la vara (cand Malaezia, Singapore, Indonezia inclusiv Bali au parte de un glorios sezon secetos), stati pe site-ul lui Air Asia luni si cumparati-va biletul la un pret pe care cu greu o sa-l mai gasiti !

Nota: nici o companie aeriana care opereaza in Romania nu aterizeaza pe aeroportul Orly. Tarom, Air France si restul companiilor clasice opereaza pe Charles de Gaulle, iar low costurile Blue Air si Wizz aterizeaza pe Beauvais.

Mai multe detalii: Air Asia: KL – Paris

 

Obiective turistice Franta: turnul Eiffel Paris

Air Asia va opera de la Paris la …

Obiective turistice Malaysia: turnurile Petronas Kuala Lumpur

la Kuala Lumpur

Obiective turistice Indonezia: templu balinez

De acolo, Bali,

Obiective turistice Singapore: Merlion

Singapore,

Obiective turistice Thailanda: insula Phi Phi

Sau Thailanda sunt la doi pasi…. tot cu Air Asia 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii