Preturi faine pentru cele 2 Americi din Madrid: Chicago@382 euro, Mexico @567 euro

Preturi faine la Iberia.jpg

Ma mai uitam pe net pentru niste bilete si vad ca Iberia iar are preturi faine din Madrid. Oferta este valabila pana sambata si daca ar fi sa aleg „the best of”, iata ce mi-a atras atentia: Chicago si Boston la 382 euro, Miami la 388 euro, Mexico la 567 euro, chiar si Africa de Sud la 511 euro nu este de dat la o parte.

Intrati pe site-ul Iberia la oferte. Ce e foarte prietenos la site-ul asta este ca gasesti foarte rapid cand sunt aceste super-preturi. Apasati de exemplu pe link-ul „vuelos a Miami” si vedeti ca cel mai bun pret este din Barcelona. Apasati, apoi pe „Vuelos Barcelona – Miami” si vedeti imediat care sunt datele cu preturile cele mai bune: in momentul de fata 29 martie, 1 si 2 aprilie dus cu retur pe 5, 8, 9 aprilie… Pretul – 388 euro dus-intors cu toate taxele incluse.

Si pentru a ajunge la Madrid sau Barcelona, uitati-va la preturile low-costurilor Blue Air, Wizz Air, EasyJet si Vueling… Si inca ceva – in Caraibe, acum in aprilie e inca anotimpul uscat cu mult, mult soare 🙂

Comentarii

  • Andy spune:

    Iberia tot timpul a avut preturi foarte bune spre state … ceea ce ma si enerveaza,la culme. In loc sa bage ceva oferte bune spre America de Sud, tot timpul promoveaza America de Nord.
    Insa nu ma pot plange … am profitat din plin de oferta de 392 de euro de la Munchen la Sao Paolo.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest