Doar azi – Wizzair da bilete de avion cu 20% reducere

in zbor.jpg

Hodoronc, tronc, fara sa anunte nimic inainte, WizzAir s-a hotarat ca azi, dar doar azi sa dea bilete cu 20% mai ieftine. Deci, daca vreti sa va duceti pe vreundeva cu Wizz-ul, grabiti-va, nu am verificat, dar sper ca nu e tipu ala de promotie in care ieri au crescut preturile cu 20% pentru ca azi sa trambiti – promotie !

Reducerea se aplica doar biletelor, nu si restul de taxe (rezervare, bagaje, etc, etc).

Site Wizz.

 

Comentarii

 • Theo spune:

  De ce am eu impresia ca le-au marit tare inainte sa le reduca. Acum cateva saptamani ma uitam pentru Timisoara-Barcelona si era mai ieftin decat e acum cu reducere. Si ma uitam pentru o excursie in iulie si un in octombrie. Cam mult!

 • cristina spune:

  nu au marit preturile inainte de a le reduce :). eu le vizitez site-ul de cateva saptamani deja, urmaream o reducere ca cea de azi

 • vali spune:

  Au marit preturile inainte de reducere. Din intamplare chiar ieri m-am uitat la Milano Bucuresti si Roma Bucuresti si preturile de azi cu reducere sunt mai mari de cat cele de ieri.

 • cristi spune:

  In primul rand multumesc pentru postarea de pe Facebook.Asa am aflat de promotie si am achizitionat un bilet Dortmund-Bucuresti la un pret foarte bun in luna mai.
  In ceea ce priveste ruta asta, preturile chiar au fost micsorate……
  Astazi vad ca au crescut iarasi si destul de bine….

  Toate cele bune

 • appletree spune:

  „…sper ca nu e tipu ala de promotie in care ieri au crescut preturile cu 20% pentru ca azi sa trambiti – promotie !”

  Din pacate chiar asa au facut. Eu am urmarit preturile de vreo 2-3 zile incoace ca sa imi iau un bilet. Ieri am luat in final, dar am platit mai mult decat daca mi l-as fi luat miercuri, cu o zi inainte…

 • Razvan spune:

  Interesant e ca nimeni nu remarca faptul ca (in aceeasi zi) a crescut si taxa de transfer bancar la 21 RON/segment, respectiv 42 RON tur-retur. E ca si cum ai plati cu cardul. Iar „oferta” asta nu e pentru o zi, ci pentru totdeauna! :))

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest