SUPER PONT: Zbori cu Air France in perioada urmatoare ? Poti sa castigi un pass la Disneyland

facebook_tab_RO.jpgAveti de gand sa mergeti la Paris in perioada urmatoare ? Zburati cu Air France ? Pai puteti sa castigati pass-uri la Disneyland si nu numai… Daca aveti copii, va fi in mod cert o amintire memorabila pentru ei, daca nu, aveti o oportunitate de a redeveni din nou copii – sa va pozati cu Mickey Mouse, sa vedeti Castelui Frumoasei Adormite si cate si mai cate… Dar hai sa va spun care e treaba.

In primul rand e musai sa va inscrieti pe https://www.takeyourseat.ro/

Daca va inscrieti pana pe 10 iunie si calatoriti la Paris intre 12 iunie si 10 iulie, puteti castiga unul din cele 30 pass-uri Disneyland puse la bataie prin tragere la sorti (tragerea la sorti va avea loc undeva imediat dupa 10 iulie).

Daca nu reusiti sa va inscrieti pana pe 10 iunie, mai aveti o sansa. Va puteti inscrie pana pe 15 iulie si sa zburati la Paris pana hat la toamna, pe 28 noiembrie si aveti chiar mai multe premii: un pachet Premium constand in 2 bilete pana la Paris (nu va bucurati, returul e inclus :), 2 pass-uri de intrare in Disneyland si un aparat foto Nikon ca sa puteti sa va pozati cu Donald Duck. Nu exista doar un premiu ! Mai exista inca 8 pass-uri Eurodisneyland si 100 vouchere de 30 si 50 euro pe care le puteti folosi la cumpararea de bilete Air France.

Mai sunt multe amanunte ale concursului, dar nu vi le mai spun aici, puteti sa le verificati pe pagina cu regulamentul.

Din pacate, n-am mai fost in Eurodisneyland din 1994 (e drept am mai fost intr-un parc de distractii in 2008 in Osaka), dar imi aduc si acum aminte despre ziua aia cand de la 22 ani cati aveam atunci am revenit imediat dupa ce am trecut de portile taramului fermecat la circa 10 – 12 ani 🙂 Ceea ce va doresc si voua !

Hai bafta si cine castiga sa-mi scrie un articol pe blog !

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii