TAROM CITY HOPPER: Bilete de avion pentru 3 vacante intr-un an de la 534 euro !

Tarom City hopper.JPG

Zilele trecuta, am vazut noua oferta Tarom… Din pacate, am avut niste zile super-aglomerate si n-am avut timp sa ma documentez, dar cum azi este zi de weekend, m-am uitat si eu… Si e chiar interesanta si de aceea v-o spun si voua. Practic poti cumpara 3 bilete de avion la un pret promotional – poti avea 3 vacante sau 3 city break-uri anul acesta, iar preturile incep de la 534 euro.

Taromul zice ca ofertele sunt valabile pentru plecari din toate orasele Romaniei de unde opereaza ei, iar pretul pentru Bucuresti incepe de la 534 euro pana la maxim 630 euro. Din celelalte orase, ma astept ca preturile sa fie mai mari pentru ca zborurile sunt via Bucuresti, daca stie cineva cat ar costa din Cluj, Timisoara sau Iasi sa dea un comment aici.

Pretul maxim este deci 630 euro… pentru 3 zboruri dus-intors, inseamna o medie de 210 euro (la varianta minima, pretul pe zbor dus-intors ar fi de 178 euro). O sa-mi spuneti ca low-cost-urile sunt mai ieftine… Dar ma uit pe lista lui Tarom si vad ca sunt si destinatii unde preturile nu sunt deloc mici pentru ca nu prea exista low-costuri… Hai sa luam destinatiile una cate una si subliniez cele care pentru ca chiar merita sa va bagati la oferta: Amman (210 euro e un super pret !), Beirut (idem, 210 euro e super ok), Cairo (210 euro merita cu varf si indesat), Damasc (nu cred ca obtineti viza in perioada asta), Larnaca (Wizz si Blue opereaza acolo), Tel Aviv (da, e un super pret), Amsterdam (exista preturi si mai mici, chiar si la Tarom sau la alte companii de linie), Barcelona (de cand low-costurile au bagat niste mega-preturi pe destinatia asta, poate sa fie o solutie), Bruxelles (competitie mare pe ruta, gasiti si sub 200 euro), Londra (idem), Lyon (greu gasesti ceva mai ieftin), Madrid (competitie mare, 3 low-costuri, probabil gasesti preturi mai bune), Paris (idem), Roma (aici, chiar ca ofertele la 100 euro sunt pe toate cararile), Atena (preturi cam mari pe destinatia asta de la o vreme, low costuri ioc, dar Taromul are preturi sub 200 euro la un bilet simplu), Belgrad (cam aproape, mai verificati), Budapesta (asijderea), Frankfurt (Lufthansa are uneori preturi de 99 euro), Istanbul (Taromul are preturi sub 200 euro, Pegasus are la 100), Munchen (biletele simple costa vreo 150 euro), Salonic (prea aproape, gasiti preturi bune), Viena (aici e competitia zdravana, puteti gasi mai ieftin).

Deci, cu maxim 210 euro puteti sa bagati 3 vacante de neuitat in Orientul Apropiat / Africa de Nord (Amman, Beirut, Tel Aviv, Cairo) sau in Barcelona si Lyon. Daca va luati cate o saptamana si vreti sa bateti Orientul, tot merita – Iordania (cu Petra, desertul de la Wadi Rum, ruine romane sau Marea Moarta), Liban (ma duc in urmatoarea perioada si va spun, dar toti imi zic ca Beirutul e unul din cele mai tari orase de pe Planeta), Egipt (doar in Cairo ai ce face o saptamana !), Israel (multe, multe !)…

Biletele se vand pana pe 19 decembrie si in mod bizar, calatoriile pot fi efectuate tot pana la aceeasi data ! Dar daca le cumparati acuma, aveti mai bine de jumatate de an la dispozitie sa calatoriti)… A si sa nu uit… biletele nu pot fi cumparate on-line ci doar de la agentiile Tarom si agentiile de turism acreditate.

Mai multe informatii pe site-ul Tarom.

LATER EDIT – ACTUALIZARE OFERTA TAROM CITY HOPPER (29 august 2011)

Perioada de calatorie s-a prelungit pana pe 31 martie 2012 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii