Martisoare pentru toti: Taromul reduce preturile cu 9%

Tarom.jpg

Pe vremuri, cand lucram la multinationala si ma ocupam de marketingul unor produse prin toate coclaurile Balcanilor, am descoperit ca la bulgari, atat femeile, cat si barbatii purtau snurul alb-rosu numit la sud de Dunare „martenitza”. In plus, barbatii nu erau exclusi de la cadouri… Si ma gandeam, ce bine de bulgari, frate, aici, la nord de Dunare, toata luna martie, tot dai cadouri, nu primesti nimic…

Si totusi cineva s-a gandit la niste cadouri si pentru barbati, nu numai pentru persoanele de sex feminin si in Romania – Taromul :). Astazi, au anuntat ca biletele cumparate in perioada 1 – 18 martie, cu perioada de calatorie 1 – 31 martie vor fi cu 9% mai ieftin… Si asta pentru toata lumea – si barbati, si femei, de data asta, extraterestrii fiind insa exclusi din promotie.

Asa ca daca aveti de facut un drum prin locurile unde Taromul are zboruri proprii (deci, nu code share, operate de alte companii, cum ar fi de exemplu cursa de Moscova), uitati-va si pe oferta Tarom. Mai multe amanunte despre promotie, puteti gasi pe site-ul Tarom. Ca de obicei, numarul de locuri sunt limitate, deci grabiti-va.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest