Africa la preturi mici: Nairobi @ 397 euro, Dar es Salaam @ 461 euro. Din Milano

Safari Africa: Hipopotam in Serengeti

Primavara asta se pare ca Milano devine un soi de Nirvana a preturilor mici spre destinatii exotice 🙂 Dupa ce ieri va spuneam despre biletul de 250 euro spre Brazilia, astazi m-am gandit sa arunc o privire spre Africa, o destinatie unde in general sunt preturi extrem de mari. Si am descoperit niste preturi excelente spre principalele porti de acces spre safari…!

Ei bine, prin luna aprilie, Royal Jordanian are preturi de 397 euro pentru Milano – Nairobi via Amman si retur (din Istanbul, costa 453 euro !). Nici Turkish-ul nu sta rau cu o oferta la 417 euro ! Pentru Dar-es-Salaam (in caz ca simtiti nevoia unei bai faine in Zanzibar), Turkish are oferta la 461 euro.

Preturile le-am simulat pe www.airtickets24.com pentru mijlocul lunii aprilie.

Iar despre viza, nu va ingrijorati – viza de Kenya o primiti pe aeroport in schimbul a 50 dolari, iar pentru Tanzania nici macar nu e nevoie de viza, ci doar de un pasaport valabil 🙂

Comentarii

  • Adi spune:

    Pai Bucuresti-Nairobi cu British e 590 EUR, in aceeasi perioada. Daca e sa pleci din Milano, iesi la fel sau mai scump. AI nevoie si de cazare 2 nopti, transfer de la aeroport si retur (de 2x), bagaj de cala daca e sa mergi cu low-cost.
    Iar Bucuresti-Dar es Salaam, tot in aprilie, e 580 EUR (Tarom+EgyptAir, via Istanbul-Cairo)

  • mihai spune:

    m-am jucat si eu pe airtickets24 si am gasit bilet milano new york in iunie 463 euro, este super bine mai ales ca vara pretul biletelor catre SUA este foarte mare

  • Adi spune:

    Alte preturi bune, luna septembrie (aproximativ perioada 7-21):

    Bucuresti-Beijing, 485 EUR, LOT
    Bucuresti-Tokyo, 520 EUR, Aeroflot
    Bucuresti-Delhi, 490 EUR, Aeroflot
    Bucuresti-Hong Kong, 570 EUR, Turkish
    Bucuresti-Hanoi, 530 EUR, Aeroflot
    Bucuresti Ho Chi Minh, 605 EUR, Aerosvit
    Bucuresti-Male/Maldive, 620 EUR, Aeroflot
    Bucuresti-Dubai, 385 EUR, Aerosvit
    Bucuresti-Amman, 235 EUR, Tarom
    Bucuresti-Tel Aviv, 215 EUR, Tarom

  • Ali spune:

    Mai exista si varianta Bucuresti – Dar es Salaam pe la 570 EUR (eu m-am uitat pentru august-septembrie), cu Tarom+EgyptAir (Bucuresti – Istanbul – Cairo – Dar es Salaam). Legaturi destul de bune, mai putin cea de la intoarcere, unde se sta 24 de ore in Istanbul.

  • adrian spune:

    Sunt curios aceste preturi sunt dus intors?

  • adrian spune:

    Te rog daca gasesti ceva pentu Asia la sfarsitul sezonului ploios, Octombrie ? – Thailanda, Maldive India sa scri aici. Multumesc!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest