British Airways – reduceri de pana la 43% la clasa business

British Airlines.jpg

Stiu ca in general, anunt tarife promotionale la clasa economy, unele dintre ele de-a dreptul ridicole si ma bucur ca imi spuneti ca ati benificiat de ele si v-ati dus prin jurul lumii. Astazi, o sa va anunt niste tarife promotionale, dar nu la economy, ci la business. Exista un segment dintre cititorii mei care fie isi permit, fie le plateste compania, iar oferta care mi-a trecut azi prin fata locului este chiar fara echivalent – preturi reduse de pana la 43% pe destinatii transatlantice.

Cred ca am mai scris de-a lungul timpului – marea diferenta intre business si economy nu se face pe zborurile intra-continentale, de 2 – 3 ore, ci mai ales pe zborurile inter-continentale unde petreci destule ore (uneori si 10 ore cum a fost cazul zborurilor mele de saptamana trecuta de la Vancouver) unde diferenta majora consta in faptul ca nu te perpelesti pe un scaun (chiar si putin dat pe spate), ci ai parte de un pat la 180 grade. Cand am venit de la Vancouver, am dormit tun vreo 7 ore si odata ajuns la Londra eram ca nou 🙂 Alte diferente sunt desigur date de meniu, calitatea vinurilor (pentru connaiseuri), atentia personalului si nu in ultimul rand – mult mai multe mile acumulate in programul de loializare a companiei cu care zbori.

Uitandu-ma pe oferta BA, nu pot sa nu remarc decat ca pretul biletului spre Los Angeles a scazut cu aproape jumatate la 2414 euro (si pana la Los Angeles, zbori de iti vine cu rau), New York-ul costa acum 1941 euro (22% discount), iar Miami – 2911 euro (sa-i spuna cineva si lui Borcea !).

Promotia este valabila pana pe 5 iunie pentru calatorii incepute intre 1 iulie si 31 august 2012. Deci, daca va tenteaza o calatorie „in style” peste Ocean, aruncati o privire pe site-ul British Airways !

Business Class – in Boeing 747 al British Airways

9. Business class Boeing 747 BA.JPG

Business class Boeing 747 BA

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest