O noua promotie QATAR AIRWAYS: 600 si ceva euro in Africa, 727 la Jakarta !

1. Qatar Airways la Otopeni.JPG

Desi sunt inca departe, nu puteam sa-mi scape sa va spun despre noua promotie Qatar Airways care a inceput ieri. Practic, e o promotie care se desfasoara destul de rapid (nu e un fulger pe 3 zile, dar n-aveti timp decat pana la sfarsit de luna sa va cumparati bilete (si asta in caz ca mai gasiti, ca de obicei, locurile sunt limitate).

Deci, „the best of” mi se par preturile de Africa: 609 euro la Johannesburg, 628 euro la Nairobi si 653 euro la Cape Town.  Iar acum e chiar perioada prielnica de safari ! Dar nici Asia nu e de lepadat. Nu dai de un 694 euro pana la Kuala Lumpur in fiecare zi (mai ales vara) si mai ales de Jakarta la 724 euro (iar de acolo, Bali e la 2 pasi !).

Alte preturi, poate va inspira: Dubai @391 euro, Kuwait – 435 euro, Muscat – 473 euro (iar Omanul e o super tara !), Delhi la 610 euro (se putea si mai bine), Bangkok si Singapore la 717 euro, Hanoi la 790 euro (not bad !), Seychelles la 836 euro, Maldive la 942 euro, Melbourne la 1230 euro. Exista preturi promotionale si la business class care chiar ca e super tare daca va permiteti – Dubai la 950 euro nu e deloc rau !

Asa ca merita sa aruncati o privire pe site-ul Qatar Airways daca va planificati un inceput de vara africana sau asiatica.

Atentie, perioada de vanzare este pana pe 31 mai, iar perioada de calatorie pana pe 15 iunie.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii