Paris – Caraibe la 448 euro ! La iarna !

Air Caraibes.jpg

Ce ziceti de o vacanta plina cu soare pe undeva prin Caraibe asa dupa Anul Nou ? De multe ori, preturile la biletele de avion coboara abrupt dupa Anul Nou cu sau fara promotii… Dar am descoperit o promotie pe care vrea sa v-o povestesc. Ca sunt preturi chiar bune ! E vorba de oferta companiei Air Caribes spre Caraibe in perioada de imediat de dupa anul nou.

Cine e Air Caribes ? Este probabil cel mai mare operator regional din Caraibe, format acum cativa ani in urma fuziunii a mai multor companii mici din insulele francofone din Caraibe. Astazi ofera numeroase zboruri prin regiune, dar si zboruri spre Paris.

Oferta oficiala de pe site-ul Air Caribes anunta 404 euro bilet dus-intors din Paris spre Fort-de-France (Martinique) si Pointe-a-Pitre (Guadelupa). Perioada de calatorie: 8 ianuarie – 14 februarie si 6 – 30 martie (vreme foarte faina prin Caraibe). Poti sa stai maximum 15 zile. Nu am fost prin insulele acestea, dar am fost prin St. Lucia si e o zona cu adevarat frumoasa ! Am simulat putin in perioada respectiva si nu am mai gasit decat bilete la 448 euro. Dar si 448 euro e un super pret. Asa ca daca aveti chef de Caraibe la iarna, grabiti-va !

Detalii despre oferta, pe pagina Air Caribes.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest