Preturi Fly Pegasus de toamna: Istanbul @80 euro, Dubai @260 euro, Teheran @268 euro, Tel Aviv @ 189 euro

Fly Pegasus.jpg

Tocmai am aruncat o privire pe cursele Fly Pegasus si am descoperit niste preturi excelente pentru toamna asta. Daca aveti de gand o escapada de toamna prin Orientul mai mult sau mai putin Apropiat, ei bine, Fly Pegasus are niste oferte de nerefuzat. Asa ca poate va aranjati o mica vacanta.

Dupa cum poate stiti, Fly Pegasus este o companie low-cost turceasca care zboara intre Bucuresti si aeroportul Sabiha Gokcen de langa Istanbul. Au inceput sa zboare de cativa ani la Bucuresti si aveau cam preturi de circa 100 de euro sau ceva mai mult pentru Bucuresti – Istanbul (cu bagaj inclus !). Ei bine, toamna asta, Fly Pegasus vine cu o lista de preturi super faina !

In primul rand, pentru Istanbul, vad si preturi la 80 euro dus-intors prin noiembrie. Perfect pentru un weekend intr-un oras uimitor cum este Istanbulul ! Dar asta nu e nimic… Vreti putin mai departe, unde e mai cald ? Teheran este la un pret excelent de 268 euro, iar daca vrei sa vizitezi Israelul si Palestina, rar am mai vazut bilete la 189 euro pana la Tel Aviv si inapoi (tot asa, prin a doua jumatate al lui noiembrie !).

Si nu in ultimul rand, o veste buna pentru iubitorii de Dubai. Fly Pegasus inaugureaza zborurile Istanbul – Dubai (ma astept la preturi foarte bune, pentru ca sunt in competitie directa cu Fly Dubai si Air Arabia), iar preturile din Bucuresti sunt pe masura – 303 euro un dus-intors in octombrie si chiar 260 euro in noiembrie… Sa zbori spre Orient este din ce in ce mai ieftin ! In plus, sunt niste tari superbe de vizitat ! Go !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest