Promotie British Airways: 750 euro la Buenos Aires. 571 euro la Nairobi !

British Airlines.jpg

British Airways a anuntat promotia de sfarsit de vara (ca sa nu zic inceput de toamna). Sunt o multime de destinatii la preturi reduse, dar dupa ce am luat la mana toate reducerile, am gasit doua preturi chiar foarte tari: 750 euro la Buenos Aires, o destinatie unde in general preturile sunt cu 4 cifre si 571 euro la Nairobi, in caz ca va doriti un safari ! Atentie, promotia e valabila pana pe 11 septembrie (evident, in limita locurilor disponibile), iar perioada de calatorie este foarte generoasa: 24 august 2012 – 30 aprilie 2013 !

Pentru a achizitiona biletele, intrati pe site-ul British Airways. Veti gasi preturi OK si spre destinatii precum Abu Dhabi, Bengaluru, Cape Town si mai ales America de Nord (Boston sau New York la 694 euro)

 

 

 

 

Comentarii

  • Razvan Pascu spune:

    La Nairobi ar fi un pret foarte bun asta de la British, dar pana una-alta eu mi-am luat la Londra bilet cu British. 🙂

    La Buenos Aires mai apar astfel de preturi si la Air France uneori…

    Eu in octombrie nu am gasit un pret mai bun de 850 de euro spre JRO iar spre Nairobi este Qatar la 700 euro, deci daca ar fi 571 cu British ar fi bine. Numai ca nu prea este, cel putin nu pe datele care imi trebuie mie. Pe 3-14 oct sau 1-15 oct nu am gasit acest pret de care zici tu, mai ieftine sunt Qatar si KLM.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest