TAP Portugal lanseaza conceptul de „flash deal” pe destinatii exotice: Maputo @ 595 euro doar 3 zile

TAP.jpg

Hopa, iaca prima campanie serioasa de preturi promotionale lansata de TAP Portugal in Romania. Portughezilor le-a placut ideea de „flash deals” asa ca in fiecare duminica, vor lansa niste oferte foarte bune pentru destinatiile lor exotice indepartate, mai precis 595 euro pentru bilete dus-intors. Iar prima promotie care se desfasoara de astazi doar pana marti este pe destinatia Maputo, capitala Mozambicului !

O sa va intrebati ce naiba sa cautati in Mozambic. Sa stiti ca e o tara faina. Pe vremuri, Maputo era considerat unul dintre cele mai frumoase orase din lume, dar cateva decenii de razboi civil si-au pus amprenta, dar din cate am citit, tara isi revine incet, incet. In plus, Mozambicul a devenit una dintre destinatiile favorite ale sud-africanilor cand e vorba de statiuni all-inclusive, e un soi de Bulgarie sau Turcia, dar pentru sud-africani… Si nu poate fi decat frumos – marea verde, nisipul alb, palmierii sunt la fel ca si oriunde altundeva in jurul Oceanului Indian. Asa ca pentru un pic de aventura, puteti sa dati o fuga pana in Mozambic. In plus, de la Maputo, cel mai faimos parc de safari din Africa, Kruger National Park se afla la o aruncatura de bat.

Pentru Mozambic, cetatenii romani au nevoie de viza, dar se poate obtine on-arrival in conformitate cu ce spune site-ul Sky Team. Verificati insa in prealabil.

Sa revin insa la TAP. Cum am spus, asta este primul deal dintr-o serie de „flash deals”. In fiecare weekend, va fi lansata o destinatie noua si din cate stiu pe lista de destinatie se vor afla si Rio de Janeiro, Miami sau Insulele Capului Verde (campania se desfasoara pe timp de 2 luni). Evident, va voi anunta in fiecare weekend care este destinatia urmatoare. Oferta este valabila de azi doar pana marti, 2 octombrie 2012, iar perioada de calatorie este dupa Anul Nou: 15 ianuarie – 15 iunie 2013. Daca mai dati inca 50 euro, puteti beneficia si de un stopover in Lisabona.

Desi oferta nu este anuntata pe pagina TAP, faceti simularea ca o sa va iasa 🙂

4. Bucuresti - Maputo by TAP.jpg

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest