Cine vrea un bilet la Perth ? Sau la Kilimanjaro ?

Qatar Airways.jpg

Stiu ca la unii va plac concursurile si tragerile la sorti, asa ca vreau sa va atrag atentia la un concurs organizat de cei de la Qatar Airways. Mai ales ca premiile sunt faine: bilete de avion spre destinatii depaaaaarte, dar faine 🙂 Ce trebuie sa faceti.

In primul rand trebuie sa dati „like” la pagina de Facebook a Qatar Airways. Apoi, intrati pe pagina de concurs a Qatar Airways. Trebuie sa raspundeti la cateva intrebari dintre care cea mai complicata este cate destinatii noi a deschis Qatar-ul anul acesta. Va zic eu ca m-am interesat: 12 – Baku (Azerbaijan), Tbilisi (Georgia). Kigali (Rwanda), Zagreb (Croatia), Erbil (Kurdistan), Bagdad (Irak), Perth (Australia), Kilimanjaro (Tanzania), Yangon (Myanmar), Maputo (Mozambic), Belgrad (Serbia) si incepand din decembrie, Varsovia (Polonia). Deci, 12 !

Ce puteti castiga ? Bilete de avion ! Poti castiga 2 bilete spre destinatiile care le vezi in pagina de concurs – fie spre Kilimanjaro International Airport sau Tokyo, spre Phnom Penh sau chiar spre Australia, la Perth. Concursul se desfasoara pana pe 10 decembrie 2012. Bafta !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii