Qatar Airways: Roma / Milano – Jakarta la 480 euro

Qatar Airways.jpg

Unii dintre voi stiti ca atunci cand cineva ma intreaba unde e locul care mi-a placut cel mai mult, de obicei raspund Bali. Este in mod indiscutabil locul de pe pamant care mi se pare cel mai apropiat de cum imi imaginez eu Paradisul… foarte verde, foarte multe flori, rauri, cladiri colorate… E drept, ultima oara cand am trecut pe acolo, in 2009, traficul mi s-a parut foarte putin paradisiac, dar daca te duci cativa pasi mai departe de aglomeratele sosele principale, dai din nou de serenitatea balineza… Problema este ca e al naibii de departe si de scump. Dar iaca, o promotie de la Qatar Airways are o super promotie din Italia (atat Roma, cat si Milano) spre Jakarta (la doi pasi de Bali) la doar 480 euro !

M-am uitat pe promotie, sunt destul de multe bilete disponibile, iar perioada de calatorie este ampla: din 1 aprilie pana la 30 noiembrie. Exact in perioada in care este sezonul secetos in Indonezia, perioada optima a unei calatorii de vis. Asa ca daca va bate gandul ca la vara sa vedeti Indonezia si in special Bali, e un pret bun… mai ales ca poti gasi vreun low cost sau nu numai la 100 euro.

Uitati-va pe site-ul Qatar , apasati book a flight si gasiti datele care va „coafeaza”… iar pe blog puteti citi mai multe lucruri despre Indonezia, nu numai despre Bali !

30. Qatar Jakarta.jpg

Sursa info

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii