Super preturi la Fly Dubai: 500 si ceva euro spre Sri Lanka, Maldive si Etiopia

Fly Dubai.jpg

M-am uitat acum cateva minute pentru cineva care il interesa o destinatie de luna de miere sa vad ce preturi mai sunt spre Sri Lanka si am descoperit niste super preturi spre Sri Lanka, Maldive si Etiopia, direct din Bucuresti via Dubai cu Fly Dubai. Mai precis, toate aceste destinatii care in general sunt la scoruri mai mari, au tarife la 500 si ceva de euro… si demult nu am mai vazut tarife de 500 de euro spre Sri Lanka / Maldive, iar spre Etiopia, nici sa nu mai pomenesc !

Bucuresti – Colombo la 536 euro este cel mai bun pret. Atentie, sezonul ploios incepe cam pe la jumatate de aprilie pe litoral, dar in interior, in zona oraselor istorice, incepe sezonul secetos. Pana atunci, e pe dos. Eu am fost anul trecut in prima jumatate al lui mai si musonul nu venise, dar era anormal, in mod normal, ploua. Dupa cum v-am zis destul de des, Sri Lanka este o tara foarte pitoreasca – dealuri verzi, plaje albe, mare pe alocuri verzulie :). Pentru mai multa inspiratie, cititi articolele despre Sri Lanka (si am o tona 🙂

Bucuresti – Male la 564 euro. Maldive…  Sunt sigur ca multi ati visat la Maldive mai ales cand pe Facebook curg poze atat de sexy… Ei bine, acum puteti ajunge acolo ieftin. Cazarea in schimb nu e prea ieftina… si totusi exista niste vesti bune si in aceasta privinta. Guvernul maldivean a hotarat sa le permita celor care locuiesc pe insulele locuite de localnici sa deschida guest house-uri si hoteluri. Asa ca pe insula Maafushi (aflata la vreo jumatate de ora de aeroport cu speedboat si vreo 2 ore cu ferry-ul local… diferenta de pret este intre zeci de dolari si 2 dolari), au aparut niste hoteluri chiar faine. Uitati-va pe Booking si o sa vedeti ca toate hotelurile au preturi de 45 – 70 euro pe o camera, deci, preturi foarte decente. Atentie insa: pe insulele locuite, nu e voie sa consumi alcool, iar femeile nu pot face baie in costume de baie. S-ar putea sa poata daca respectivul hotel are plaja proprie, dar verificati in prealabil. Avantajul este ca puteti sa iesiti prin sat si sa cumparati una, alta la preturi rezonabile. Pentru mai multe povesti, informatii si poze, uitati-va pe articolele mele despre Maldive.

Bucuresti – Addis Ababa la 573 euro. Pentru cei care ajung acolo, Etiopia va ramane o tara de neuitat. De la peisajele superbe din nord la triburile salbatice din sud… manastiri ortodoxe sau peisaje nepamantene din depresiune Danakil. Dar sa ajungi acolo, costa imens (eu am ajuns, gasind o super-oferta a EgyptAir din Larnaca)… Ei bine, pretul asta mi se pare excelent pentru Etiopia. Singura problema este viza care nu poate fi procurata decat de la o ambasada din afara Romaniei (cred ca de la Geneva). Cititi mai multe despre acesta tara multi-milenara in serialul despre Etiopia.

Puteti gasi destule bilete la preturile acestea la date diferite… dar nu asteptati prea mult. Prin aprilie, vine musonul, iar numarul de bilete este si el limitat. Bafta ! Biletele se pot achizitiona de pe site-ul Fly Dubai.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest