Promotie Tarom de Valentine’s Day si Dragobete: 289 euro pentru 2 persoane spre Europa

Tarom.jpg

De aproape 10 ani, Tarom are promotii de Valentine’s Day si Dragobete – preturi promotionale pentru 2 persoane care calatoresc impreuna. Am folosit promotia asta in 2007 cand am vizitat pentru prima oara Dubaiul in 2007 (am dat aproape 500 euro pentru 2 persoane – un pret chiar bun). Si iata, traditia se respecta si Taromul are din nou preturi promotionale: 289 euro pentru 2 persoane, dus-intors, toate taxele incluse.

Destinatii, garla, sa tot aveti de unde alege: Amsterdam, Atena, Barcelona, Budapesta, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra, Lyon, Madrid, Munchen, Paris, Salonic si Viena.  Daca ar fi dupa mine, v-as recomanda acolo unde e mai cald – Madrid, Istanbul sau Larnaca (ma rog, Nicosia e mult mai faina, dar e aproape de Larnaca). In plus, nici Budapesta nu ar pica rau, mai ales ca biletele de avion sunt cam scumpe pe acolo.

In plus, oferta este si pentru zborurile cu plecare din Sibiu (spre Munchen) sau din Iasi (spre Roma).

Atentie, biletele trebuie cumparate pana pe 24 februarie, iar perioada de calatorie este 8 februarie – 8 martie. Si, evident, numarul biletelor este limitat, deci grabiti-va.. 145 euro pe persoana spre destinatii ca Madrid, Barcelona si celelalte nu e deloc un pret rau !

Pentru mai multe amanunte si rezervari, uitati-va pe site-ul Tarom.

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii