TAP de Valentine’s Day: 20% reducere spre Lisabona si Madeira

TAP.jpg

Tocmai am primit un mail si m-am gandit sa vi-l impartasesc. Mai ales ca e vorba de reduceri de tarife pe destinatii care mie imi plac mult si in plus va fi si caldut in perioada de promotie: TAP reduce cu 20% biletele spre Lisabona si Funchal (Madeira), inclusiv taxele aeroportuare. Reducerea e valabil atat de la Bucuresti, cat si de la Budapesta (pentru cei din Vestul tarii)

Reducerea se aplica pentru rezervarile efectuate online, pe site-ul www.flytap.com, prin introducerea codului de discount, LOVETAP2013, in momentul efectuarii rezervarii.

In acest moment cel mai ieftin tarif dus-intors pe relatia Bucuresti- Lisabona, dus-intors, este 210 eur, cu taxe incluse – prin aplicarea discount-ului de 20%, se mai achita doar 168 eur  (o economie de minim 42 de euro). In cazul Madeirei, o alta destinatie foarte potrivita pentru a celebra luna dragostei, discount-ul devine si mai semnificativ – cel mai mic tarif dus-intors, Bucuresti – Madeira, este 300 Eur, cu taxe incluse – prin aplicarea discount-ului de 20%, se economisesc circa 60 de euro.

Atentie – biletele la pret promotional vor putea fi cumparata doar 3 zile: 9 – 11 februarie 2013 !

Inceperea calatoriei trebuie sa aibe loc in perioada 13 – 24 februarie. Si daca veti ajunge la Lisabona la sfarsit de februarie, putem bea impreuna o bere … sau mai degraba un vinho verde 🙂

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest