Un pret foarte bun: TAP are bilete spre New York la 573 euro

4. Statuia Libertatii.JPG

Nici nu m-am intors bine din Austria si hop, o noua oferta de la TAP Portugal, compania aeriana portugheza. De data asta, nu spre Brazilia sau Portugalia, ci spre unul dintre cele mai interesante orase din lume – New York. Hai sa va zic care e treaba.

Tariful de 573 euro este pentru un bilet dus-intors Bucuresti – New York via Lisabona si contine toate taxele. Poti sa-ti faci rezervari pana pe 15 martie, dar, credeti-ma, la pretul asta, locurile la preturi promotionale vor zbura rapid. Poti calatori intre 28 martie – 31 mai si apoi, toamna, intre 15 septembrie si 30 noiembrie.

Trebuie sa stai musai in New York cel putin 6 nopti sau un weekend, dar nu mai mult de 1 luna.

Asa ca puteti sa intrati pe site-ul TAP si sa va cumparati un bilet de pret foarte bun spre metropola care sustine ca e capitala lumii !

Comentarii

 • Cristi Scutariu spune:

  Nu inteleg cum sunt astea oferte speciale cu „pret foarte bun”. De ce nu sunt oferte speciale tarifele de 1300 RON dus-intors pe ruta Napoli-NY în iunie? Sau 1600-1700 de lei dus-intors cam…oricand pana in vara pe una din rutele Milano, Roma, Istanbul sau Dublin – NY. 573 de euro astia de la TAP inseamna vreo 2500 de RON.

  • Imperator spune:

   Daca locuiesti in Napoli, evident ca e o super oferta. Dar pe ce companie e ca eu nu vad nimic sub 490 euro pe SN Brussels Airlines. Daca locuiesti in Romania, ca majoritatea cititorilor de aici, mai trebuie un bilet dus-intors pana la Napoli, o cazare in Napoli, etc

 • anca spune:

  cristi scutariu, unde ai gasit ofertele alea de care spui tu? nu e asa greu sa ajungi in napoli, exista low cost din bucuresti la napoli (ultima oara cand am fost eu in napoli a fost cu 30 eur dus intors, e drept, bielte cumparate cu ceva luni inainte), deci nu ar fi o mare problema ca nu e direct din bucuresti pana in new york, din moment ce se economisesc destul de multi bani

 • Cristi Scutariu spune:

  cautasem pe skyscanner in urma cu vreo 5-6 zile.

 • Mario Csipai spune:

  Bună Cezar, am o rugăminte, poate şti să-mi recomanzi un site sau o modalitate unde aş putea găsi bilete low cost pentru un zbor New York – Edmonton sau ceva asemanator chiar şi Newark sau Philadelphia – Edmonton pentru la vara. Eu nu am găsit mai nimic rezonabil. Mulţumesc!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest