Best City to Travel: Avem probleme, implicarea voastra conteaza

Harta turistica a Romaniei.jpg

Ieri, va povesteam despre concursul „Best City to Travel” de pe blogul Foxnomad, unul dintre cele mai citite bloguri de travel din lume. Scriam de asemenea si despre cum ar ajuta o victorie romaneasca la promovarea turismului in Romania. Va reamintesc, avem doua orase in competitie, Bucurestiul care se dueleaza cu Granada si Sibiul in competitie directa cu Buenos Aires. Ieri, pe la pranz, conduceam relaxat in cazul ambelor orase romanesti, ne indreptam spre o finala romaneasca… Dar, s-a intamplat ceva… si dintr-odata se pare ca ne va scapa printre degete o victorie care se profila. DE ACEEA, E NEVOIE DE VOI !

Ce s-a intamplat ieri. Birourile de promovare a turismului in Granada si Andalucia s-au implicat in sprijinirea orasului lor. In acest moment, Granada are 1303 voturi, iar Bucurestiul 1020 voturi. In cealalta semifinala, Sibiu conduce detasat (1222 – 107), dar, atentie, numarul de voturi este mai mic decat cel in cazul Granadei ! Asa ca in cazul ca Bucurestiul este eliminat de Granada in semifinale, nu vad Sibiul iesit castigator in finala si ar fi pacat !

De aceea, va rog, votati pentru orasele noastre, pentru ambele ! Popularizati concursul la prieteni – share, share, share ! Si sa speram ca impreuna vom invinge.

Acesta este linkul unde puteti vota !

Multumesc !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest