Inca o veste buna ! Adept Transilvania a castigat concursul pentru pistele de biciclete

Bicicleta in zona SIghisoara.jpg

A fost o saptamana frumoasa si ma bucur ca proiectele in care m-am implicat au avut sorti de izbanda. Dar evident, meritul este al vostru pentru ca ati votat, dar ati si popularizat proiectele pentru ca si prietenii vostrii sa voteze si nu numai. Deci, am reusit impreuna sa ducem Bucurestiul si Sibiul in finala competitiei „Best City to Travel 2013”, iar aseara tarziu am aflat ca si cei de la Adept Transilvania au castigat competitia EOCA si astfel au castigat finantare pentru a construi 15 km de biciclete prin satele sasesti.

Cum ziceam, saptamana trecuta Cristina m-a apelat, rugandu-ma sa scriu cate ceva despre Adept Transilvania si despre concursul EOCA. Am scris pe blog, iar ajutorul vostru a fost impresionant – articolul a primit 274 likes (deci a aparut pe alte 274 wall-uri ale voastre), iar postul de pe Facebook a fost share-uit de 74 ori ! Implicarea voastra a fost cruciala, deci va multumesc !

Aseara, Vlad m-a apelat pe Facebook sa-mi spuna ca cei de la Adept Transilvania au castigat si iata ce am gasit pe wall-ul lor:

„Atat de multa bucurie! Uraaaaaa!
Va dam o veste minunata si va multumim din suflet, noi, cei de la Fundatia Adept Transilvania si toata comunitatea de gospodari, mici intreprinzatori, turisti, oameni vrednici indragostiti de inima Transilvaniei.
AM CASTIGAT COMPETITIA EOCA!
Dupa 14 zile de vot, de stat aproape, impreuna, de prietenie si incredere am ramas pe primul loc si acum am aflat vestea cea mare: AM CASTIGAT! URAAA!
Voturile si sutinerea voastra au facut posibila continuitatea unui proiect la care muncim din 2010 si pe care-l dorim din ce in ce mai puternic: inca 15 km de traseu de biciclete in zona Tarnava Mare-Sighisoara, care va lega Viscri, Bunesti, Crit si Mesendorf, din cei 80 de km pe care planuim sa-i amenajam.
Va multumim pentru toate voturile, gandurile bune si incurajarile voastre si pentru ca ne-ati demonstrat inca o data ca IMPREUNA, SCHIMBAM O LUME.
Multumim din inima Transilvaniei!”

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest