Efectul WizzAir ? Tarom anunta tarife de 261 euro pentru zborurile Bucuresti – Dubai :)

Tarom.jpg

Competitia e buna ! Intotdeauna am spus asta… Pana acum un an, doar Tarom zbura direct pe relatia Bucuresti – Dubai. Anul trecut, a venit Fly Dubai care zbura ziua, iar Taromul a mutat cursele care zburau noaptea la niste ore destul de incomfortabile la curse de zi… Acum cateva saptamani, WizzAir a anuntat cursa de Dubai la preturi de low-cost, Tarom a taiat pretul la 260 euro… e drept, au mai existat preturi de genul asta si mai demult (cam 250 euro am dat si eu cand am fost prima oara la Dubai in 2007), dar nu chiar pe toate gardurile.

Am facut cateva simulari si am gasit destul de multe preturi la 260 euro. E drept, marea majoritate sunt in timpul verii cand in Dubai te poti bucura de temperaturi de 50 grade si chiar mai sus, dar am vazut si chiar prin toamna (10 septembrie dus, 19 septembrie intors). Oricum, competitia se ascute, preturile scad 🙂 Daca vreti sa va luati bilete, aruncati o privire pe site-ul Tarom.

E de bine 🙂

Mai multe amanunte, in comunicatul oficial Tarom.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Wizz-ul in schimb parca a mai ridicat putin preturile pe Dubai. Nu cred ca se mai gasesc bilete la 315 lei pe sens. Dar oricum, preturile se mentin bune. In alta ordine de idei, mi se pare ciudat faptul ca pagina de internet a aeroportului Dubai World Central nu mentioneaza nimic nici despre venirea WizzAir si nici despre NasAir (acestia din urma isi muta toate operatiunile de pe DXB pe DWC din 27 octombrie). In plus, nu se mai aude nimic nici de transport, nici de vize (pe cand visa on arrival in Emirate si in Qatar?)

  Mihai 18 aprilie 2013 19:35 Răspunde
  • Site-ul DWC mi se pare cam mort 🙂 Ei, pana la primele zboruri, mai sunt 6 luni… timp garla sa construiasca un bloc mai inalt decat turnul Khalifa 🙂 Visa-on-arrival in Emirate ? Din cate stiu, nu exista asa ceva, ori ai nevoie de viza si trebuie sa treci prin procedura respectiva, ori nu ai si te duci doatr cu pasaportul. Despre Qatar chiar ca nu stiu care sunt conditiile

   Imperator 18 aprilie 2013 21:34 Răspunde
   • Vissa on arrival in Dubai ,never in urmatorii ani.

    Visa de Qatar..iti spun ca am incercat sa obtin….foarte scump, si vorbim de foarte de scump, adica te pune sa rezervi anumite hoteluri , etc , etc….

    razvan 18 aprilie 2013 23:27 Răspunde
 • Turkish va zbura până la urmă de la Constanța. Au reapărut zborurile în sistemul de rezervare.

  Marius Teodorescu 19 aprilie 2013 21:49 Răspunde
  • Da ? De cand ?

   Imperator 19 aprilie 2013 21:56 Răspunde
   • Văd că din 7 iunie… cel puțin așa apare dacă încerci să rezervi un zbor CND – IST.

    Marius Teodorescu 19 aprilie 2013 21:58 Răspunde
 • Confirm informatia, azi am vorbit pur intamplator cu cineva de la Tk si mi-a spus ca din iunie au zboruri
  🙂 ceea ce ne bucura, tarife de la 156 euro RT

  razvan 19 aprilie 2013 21:57 Răspunde
  • Trebuia sa fie 99 euro la lansare… Asta era pretul data trecuta !

   Imperator 19 aprilie 2013 22:03 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii