CONCURS: Young Tours pune la bataie un party weekend in Vama Veche

Pura Vida.jpg

Weekendul trecut ar fi trebuit sa fiu prin Vama Veche cu o trupa de bloggeri la deschiderea hostelului Pura Vida al lui Tudor. Dar n-am putut sa merg, dar musai o sa ma duc sa inspectez primul hostel din Vama Veche (sau cel putin asa cred). Prietenul Tudor Maxim a decis sa investeasca bani si timp in turismul de backpackeri in Romania. A deschis doua hosteluri in Bucuresti – Peaches si Floreasca, pe cel de la Vama Veche, mai are o pensiune prin Bucovina, umbla vorba prin targ ca mai face unul si prin Brasov si a deschis si o agentie de turism numita Young Tours care sa organizeze tururi pentru calatori independenti si cu bani putini – la munte, prin Delta si mai ales pentru un party weekend in Vama Veche.

In cinstea inaugurarii hostelului vamaiot, dar si a Young Tours, Tudor organizeaza un concurs cu premii … Young, desigur. Ce trebuie sa faceti ? Sa intrati pe paginea aceasta si sa scrieti de ce va place sa calatoriti. Ma rog, mai trebuie si ceva share-uri si like-uri pe Facebook, vedeti ca scrie pe acolo la regulament.

Ce castigati ? Premiul cel mare – un party weekend la Vama Veche, cu transport, cazare la hostel si o tura de o zi prin Cadrilater, dar si alte cateva premii mici, dar tentante – 2 nopti de cazare la unul din celelalte hosteluri – Bucuresti, Campulung Moldovenesc si Vama Veche. Bafta !

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Viorel spune:

    Eu cred ca in primul rand ar trebui sa posteze pe Youngtours.ro, numarul camerelor, pret, poze,etc. Toti oamenii vor sa vadă prețul indiferent de categoria sociala, nu sună nimeni sa intrebe de pret. De asemenea sa fie foarte clar specificat programul intrucât am vazut ca se face si o mica excursie in Bulgaria.
    Daca vor sa aibă succes trebuie sa ofere informatii suficiente. Sunt tânăr, poate as fi interesat, dar cand nu vezi nimic pe site, consideri o lipsa de interes din partea lor.

  • Tudor spune:

    Pe site sunt linkuri cu informații detaliate pentru fiecare hostel.
    De asemenea la programul cu Bulgaria găsești inclusiv linkuri către tripadvisor pentru fiecare loc în care mergem plus programul detaliat.
    Cred ca nu te-ai uitat unde trebuia.
    Daca pot sa iti fiu de folos cu orice fel de informații te rog să-mi spui.
    Mulțumesc

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest