GENIAL: Roma – Manila – Milano la 386 euro ! Fix in sezonul care trebuie

7. White Beach.JPG

Daca ieri, scriam ca Saudi Airlines are niste oferte super-bune de Anul Nou pe relatia Istanbul – Kuala Lumpur, iaca azi am vazut o alta super oferta: Roma – Manila – Milano la 386 euro. Adica pleci din Roma la Manila si te intorci din Manila la Milano. Perioada este ideala pentru Filipine: ianurie – martie, adica in perioada cea mai secetoasa din aceasta minunata insula !

Deci, oferta este pe Saudi Airlines, dar daca ieri am spus ca problema majora este ca tranzitul la intoarcere este de 15 ore, in cazul zborului Roma – Riyadh – Manila, timpul de tranzit este de 2:30 ore, iar la retur, la Manila – Jeddah – Milano, timpul de tranzit este de 5 ore (rezonabil, totusi !).

Pentru a va cumpara biletul, puteti sa va uitati pe motorul de cautare Fly.ro, dar alegeti-va „destinatii multiple” inainte de a simula biletele de avion. Iar odata ajunsi in Filipine, uitati-va la biletele operatorului low-cost Cebu Pacific care are niste tarife excelente spre multe destinatii din arhipelag, inclusiv Boracay. Puteti de asemenea sa cititi mai multe pe blog despre Filipine, poate va inspira sa ajungeti pe acolo 🙂 Iar pana la Roma si Milano, nu cred ca trebuie sa va zic cum sa ajungeti. Incercati la Wizz, mai ales ca este singura companie aeriana care zboara din Romania pe aeroportul Milano Malpensa, adica acolo unde aterizeaza si Saudi Airlines. In cazul Romei, ia in considerare ca liniile aeriene low-cost aterizeaza pe aeroportul Ciampino.

Datele la care gasiti biletele la pretul de 386 euro sunt:

 

Roma – Manila:

19, 21, 23, 26, 28, 30 ianuarie

2, 4, 9, 11, 13, 18, 20, 25, 27 februarie

4, 5, 6, 11 martie

 

Manila – Milano:

1, 8, 15, 22, 23 februarie

1, 2, 8, 9, 15, 23, 24 martie

Oferta Saudi Airlines: Roma - Manila

Sursa

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest