Bucuresti – Jakarta la 535 euro. Bali e la doi pasi

Emirates.jpg

M-am intors acasa dupa o zi luuuuunga si obositoare, dar m-am gandit sa ma mai uit daca Tarom + Emirates mai au destinatii la preturi bune. Si am prins Jakarta, in Indonezia unde prin octombrie / noiembrie gasesti la 535 euro. E drept, Jakarta este probabil cea mai urata capitala din Asia de Est, dar ce conteaza… nu foarte departe se afla minunatele temple de la Borobudur si Prambanam, iar Bali e de asemenea la vreo ora si ceva de zbor low- cost.

Ca si in restul cazurilor, e vorba de o combinatie de zboruri Tarom si Emirates via Viena – Dubai. Din pacate, Emirates nu zboara la Denpasar (Bali), ca probabil ar fi fost un pret bun si direct spre Bali, dar si Jakarta e super OK. As sugera sa luati un autobuz pana la Yogyakarta de unde sa vizitati Borobudur si Prambanam si apoi eventual sa zburati pana la Bali. Daca aveti timp, luati un tur care sa va duca la vulcanul Bromo de pe Java si mai departe cu autobuzul si ferry-ul in Bali.

Biletele le puteti gasi aici, simulati diverse date prin octombrie / noiembrie. Eu am simulat in cazul de mai jos.

Oferta Bucuresti - Jakarta.jpg

 Pentru mai multe informati despre Indonezia, uitati-va aici , iar doar pentru Bali, aruncati un click aici.

Comentarii

 • Claudiu spune:

  Din Jakarta se ajunge usor si ieftin la Yogyakarta cu AirAsia, zbor de 40-45minute. Am dat pe 2 bilete cu tot cu bagaj de cala cam 70 Eur. Cam tot atat si din Yogya in Bali si 200USD din Bali in Jakarta, insa cu Garuda.

  • Imperator spune:

   Acum zboara Air Asia si Lion Air de la Yogy la Denpasar la preturi foarte bune.

   • Claudiu spune:

    Yep.. am mers cu AirAsia din Jakarta in Jogja, din Jogja round trip pe Singapore si tot din Jogja in Bali. Experienta cu AirAsia e comparabila cu un zbor cu Wizz..aceleasi avioane (noi), aceeasi configuratie..
    Singura mentiune pe care o fac este ca din Bali in Jakarta am luat Garuda si pentru ca cele low cost merg la T3 iar zborul de intoarcere cu Qatar (in cazul meu – 600EUR/bilet la promo-ul prezentat de tine) pleca de la T2. Plus sunt vreo 12 curse pe zi Garuda din Bali in Jakarta.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest