OFERTA TURKISH AIRLINES: Constanta – Kathmandu 498 euro, din Bucuresti, la 569 euro

423. Bouddha.JPG

Cum ziceam acum ceva timp, Turkish Airlines a anuntat deschiderea curselor directe de la Istanbul spre Kathmandu, capitala Nepalului ! Din Istanbul, aveau un pret promotional la vreo 400 euro (si stiu pe cineva care si-a cumparat), dar din Romania, tarifele erau cam mari. Ei bine, iata ca promotia de Kathmandu a ajuns si in Romania – sunt practic cele mai bune preturi care le-am vazut vreodata din Romania spre Kathmandu. Iar Nepalul este o tara fabuloasa care merita vizitata cu varf si indesat.

Din Bucuresti, un bilet dus-intors spre Kathmandu are pretul cel mai mic la 569 euro, iar din Constanta, unul de-a dreptul exceptional: 498 euro ! Da, Constanta – Kathmandu la 498 euro dus-intors cu toate taxele incluse !

Din pacate, nu am vazut tarife promotionale decat in septembrie, iar in cazul Constantei, doar in cazul 8 – 21 septembrie, dar s-ar putea sa mai fie si alte optiuni 🙂

O tara care merita vizitata, niste preturi excelente, poate va ganditi la un Nepal ! Iar pentru inspiratie, cititi serialul ultimei mele excursii prin Nepal !

Biletele le puteti cumpara de pe site-ul Turkish Airlines sau mai bine de pe site-ul Tripsta (pretul e fix la fel, dar in caz de ceva, gen anulari de avioane, puteti sa va adresati call center-ului lor sa va reruteze).

Multumesc pentru semnalare Aeronews si Alex !

  Bucuresti - Kathmandu.JPG

Constanta - Kathmandu.JPG

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest