Ryanair renunta la 3 zboruri din 4 in Romania.

Ryanair.jpg

Ryanair a incarcat programul de zboruri pe iarna. Si renunta la 3 din cele 4 rute care le opereaza din Romania. Zborurile spre Constanta sunt anulate (asa au facut si anul trecut si au operat doar in sezonul de vara), iar din Tg. Mures, au anulat cursa de Pisa, ramanand doar cu cea de Charleroi.

Daca anularea rutelor de Constanta nu ar fi o surpriza prea mare, in schimb anularea uneia din cele doua curse din Tg. Mures ma surprinde pentru ca din cate stiu aceste doua curse din Tg. Mures sunt subventionate de Consiliul Judetean Mures si au fost incepute in urma unei licitatii. In conferinta de presa tinuta in ianuarie care anuntau aceste doua curse, atat CJ Mures, cat si Ryanair anuntau un parteneriat pe 5 ani… se pare ca a fost doar pe 5 luni… In mod normal, ar fi trebuit ca aceste curse sa fie operate non-stop, dar cine stie care au fost clauzele contractului final. Oricum, de urmarit, mai ales ca dupa modelul muresenilor, mai multe consilii judetene s-au apucat sa-si dinamizeze aeroporturile oferind subventii liniilor aeriene doritoare sa opereze pe aceste aeroporturi. Craiova a batut palma cu WizzAir si din cate stiu si Sibiul liciteaza acum niste rute.

Ca ultima informatie, ultimele zboruri din Constanta vor fi operate pe 24 octombrie (Bergamo) si 25 octombrie (Pisa). Ultimul zbor Tg. Mures – Pisa va avea loc pe 3 noiembrie. Cursa supravietuitoare, Tg. Mures – Charleroi va continua sa fie operata de 2 ori pe saptamana, exceptand perioada sarbatorilor cand va fi o singura cursa pe saptamana (vinerea).

Sursa info

Etichete:
· ·
Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest