Iar incepe balul: Barcelona – Lima la 465 euro cu American Airlines

American Airlines.jpg

Mai asta iarna, curgeau ofertele bune pe destinatia Lima de la compania brazilana TAM. Am vazut pana si preturi de 199 euro de prin Spania la Lima si retur via Sao Paolo. Si chiar stiu oameni care au beneficiat de aceste super oferte si au vazut Macchu Picchu – la niste preturi incredibile pentru ca in general din Bucuresti la Lima ajungi cu vreo 1000 euro (sau hai sa zicem 7 – 800 euro daca ai bafta). Iar o cititoare care s-a dus in Peru chiar a scris un serial despre aceasta fascinanta tara pe care l-am publicat pe blog. Il puteti citit aici pentru inspiratie 🙂 Ei bine, au inceput din nou sa apara preturi bune din Spania spre Lima, dar de data asta e musai sa ai viza de SUA.

Multumita lui Cezar (gracias, tizule) care m-a tras de maneca, pot sa va trag de maneca ca American Airlines are destul de multe bilete la 465 euro intre Barcelona si Lima. Cu putina bafta, dai vreo 100 si un pic de euro pana la Barcelona si poti ajunge cu circa 600 euro pana la Lima. Nu este un pret exceptional, dar este un pret bun (si mai poti vedea si Barcelona in drum spre Lima :)).

Problema este ca zborul este via Miami, asa ca aveti nevoie de viza de SUA. Si aveti nevoie de viza de SUA chiar daca stati doar in aeroport si nu iesiti in oras. Ma uit la orare de tranzit, aveti posibilitatea sa stati chiar o zi in Miami… incepe sa-mi sune chiar a o oferta faina – in 600 euro sa vedeti Peru, Barcelona si Miami :).

Cum ziceam, exista numeroase bilete la pretul asta prin februarie, martie, chiar si prin aprilie. Biletele le puteti lua de pe site-ul American Airlines sau daca vreti de la un furnizor din Romania, bagati o simulare pe Tripsta, gasiti tot la pretul de 465 euro !

45. Barcelona - Lima.jpg

Categorii:
Uncategorized

Comentarii

  • Alex spune:

    Au fost zilele trecute oferte de 395 eur Madrid – San Jose, mai dadeai 100 pana in Madrid cu Tarom si cu 500 erai in Costa Rica…este peste puterile mele, insa, sa inteleg de ce nu se scoate acea nenorocita viza de tranzit, ca doar nu trec frontiera…si in Australia este la fel.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest