REPEDE: Tarom are bilete la 99 euro la Amman, Beirut, Tel Aviv si cam prin toata Europa

Tarom.jpg

Hopaaaa, iaca a aparut si o mega-promotie la Tarom. Si chiar e faina. Exista destul de multe bilete la 99 euro spre o puzderie de destinatii Tarom, inclusiv spre destinatii mai indepartate gen Beirut si Amman. Da, la 99 euro dus-intors, cu bagaje, cu mancare si cu taxa de aeroport. Dar hai sa va dau amanuntele.

Perioada in care puteti beneficia de tarife promotionale: 1 – 30 octombrie (dar nu asteptati prea mult ca va dati seama ca biletele astea se dau ca painea calda).

Perioada de calatorie: 1 noiembrie – 19 decembrie 2013; 6 ianuarie- 28 februarie 2014

Destinatii, cata frunza si iarba: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti sau Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti)

Personal, am verificat pentru datele 5 februarie (dus) / 12 februarie (retur) pe cateva destinatii si toate sunt la 99 euro. Destinatiile care le-am verificat sunt: Istanbul, Amman, Beirut, Tel Aviv, Atena, Barcelona, Beirut, Londra si Madrid ! Cum vedeti si Dubaiul ar fi in promotie, dar nu am gasit nimic sub 350 euro, poate gasiti voi 🙂 Daca aveti chef de un city break sau o tura prin Europa, dar si prin niste tinuturi mai calde, nu ratati !

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Tarom sau agentiile Tarom din tara.

Mai multe amanunte – pe site-ul Tarom.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest