REPEDE: Tarom are bilete la 99 euro la Amman, Beirut, Tel Aviv si cam prin toata Europa

Tarom.jpg

Hopaaaa, iaca a aparut si o mega-promotie la Tarom. Si chiar e faina. Exista destul de multe bilete la 99 euro spre o puzderie de destinatii Tarom, inclusiv spre destinatii mai indepartate gen Beirut si Amman. Da, la 99 euro dus-intors, cu bagaje, cu mancare si cu taxa de aeroport. Dar hai sa va dau amanuntele.

Perioada in care puteti beneficia de tarife promotionale: 1 – 30 octombrie (dar nu asteptati prea mult ca va dati seama ca biletele astea se dau ca painea calda).

Perioada de calatorie: 1 noiembrie – 19 decembrie 2013; 6 ianuarie- 28 februarie 2014

Destinatii, cata frunza si iarba: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti sau Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti)

Personal, am verificat pentru datele 5 februarie (dus) / 12 februarie (retur) pe cateva destinatii si toate sunt la 99 euro. Destinatiile care le-am verificat sunt: Istanbul, Amman, Beirut, Tel Aviv, Atena, Barcelona, Beirut, Londra si Madrid ! Cum vedeti si Dubaiul ar fi in promotie, dar nu am gasit nimic sub 350 euro, poate gasiti voi 🙂 Daca aveti chef de un city break sau o tura prin Europa, dar si prin niste tinuturi mai calde, nu ratati !

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul Tarom sau agentiile Tarom din tara.

Mai multe amanunte – pe site-ul Tarom.

Comentarii

 • E si Dubai la 99e, am gasit in noiembrie, dar gasesti doar cate un bilet…

  Alex 1 octombrie 2013 17:44 Răspunde
 • Stie cineva, se poate lua viza pentru Dubai prin agentiile Tarom?

  George M. 1 octombrie 2013 22:20 Răspunde
  • Nu, Taromul nu te ajuta cu viza de Emirate

   Imperator 1 octombrie 2013 22:50 Răspunde
   • george….poti lua viza de emirate prin tarom tours (splaiul independentei),dar trebuie sa iei un pachet turistic de la agentie cu cazare inclusa minim 3 nopti parca

    adrian 2 octombrie 2013 8:50 Răspunde
 • referiotr la viza de Dubai am vb la tarom tours si intradevar ei pot facilita obtinerea vizei pt Dubai dar numai in conditiile in care se rezerva cazarea prin ei, altfel nu.

  claudiu 2 octombrie 2013 12:48 Răspunde
 • Salut Cezar.

  As fi interesat sa trag o fuga la Petra in ianuarie – februarie, pt o saptamana. Crezi ca e o perioada decenta (dpdv meteo) pt zona aia?

  Multumesc,
  Radu

  Radu 2 octombrie 2013 14:13 Răspunde
  • Va fi frig (mai ales noaptea) si poate sa fie si o perioada ploioasa (asta nu e sigur, depinde de an :). Dar frig va fi.

   Imperator 2 octombrie 2013 15:11 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii