Castiga un city break in Berlin

 Dom Berlin

Mai acum cateva luni, organizam, aici, pe blog un concurs al carui premiu era un city break la Berlin, in capitala Germaniei reunificate cu mine pe post de ghid. Ati participat atunci multi, aproape 1000 de cititori, dar din pacate nu a putut fi decat un singur castigator. Mi-ar fi placut sa fim mult mai multi, dar asta e, bugetele sunt limitate pentru toti :). Cu aceasta ocazie, am revenit la Berlin dupa 16 ani si am redescoperit un oras complet schimbat, dar in care continua sa se construiasca de zor… Berlinul, un amestec senzational de istorie si modernism, de toleranta si cool, de muzee si cluburi (unele dintre cele mai “hot” din Europa). Am povestit despre aceasta tura in cateva articole pe care le gasiti aici.

Ei bine, daca n-ati avut noroc la tragerea la sorti de asta-vara, mai aveti o sansa ! Organizatia Germana pentru Turism impreuna cu airberlin au lansat un concurs care are ca premiu…. Ati ghicit ! Un city break la Berlin ! E simplu, nu va e greu sa participati !

Intrati pe pagina concursului si raspundeti la 5 intrebari. Daca nu stiti raspunsul, fix sub intrebare aveti un buton care va va directiona spre o pagina unde puteti gasi raspunsul corect. Mai departe, iti completezi cateva date personale si … multa bafta !

Premiul consta in 2 nopti de cazare in Berlin si bilete de avion pe ruta Bucuresti – Berlin (si retur) pentru doua persoane.

Multa bafta si sa-mi spuneti si mie daca ati castigat :).

Ce poti face prin Berlin

Bundestag

 Nu rata sa vizitezi Reichastagul !

Trabantul zburator din Berlin

Sa admiri mandria industriei RDG

Bine ati venit in sectorul sovietic

 Sa vizitezi Charlie Check point

Palatul Sanssouci Potsdam

 Complexul Potsdam din suburbiile Berlinului

 Altenational Galerie Berlin

 Sau insula muzeelor !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest