Tururile Imperator. Maine, plec la Hong Kong, in mai, va astept pentru un city break in Polonia

Warsaw-vs-Krakow-007.jpg

Cred ca ati si uitat de Anul Nou… e aproape o luna de atunci, Ei bine, chinezii se pregatesc de abea acum de Anul Nou Chinezesc care pica in data de 31 ianuarie. Anul fiind lunar, ziua in care este sarbatorit Anul Nou Chinezesc nu pica in aceeasi data in fiecare an. Anul care vine este Anul Calului de Lemn.Din ce am citit, Anul Calului de Lemn reprezintaun nou inceput  pe mai multe planuri (personal, profesional, financiar), iar cele mai avantajate persoane sunt cele creative, care au o viziune diferita asupra lucrurilor. Si voi intampina acest an in Hong Kong, una dintre cele mai mari metropole chinezesti si cel putin din punctul meu de vedere, cea mai spectaculoasa. Voi fi acolo timp de o saptaman alaturi de alti 18 calatori, care mi s-au alaturat in cadrul excursiei „Haideti cu Imperator in … Hong Kong de Anul Nou Chinezesc”.

Am inceput seria „Haideti cu Imperator in ..” acum 2 ani si jumatate, ideea fiind sa mergem impreuna sa vizitam locuri noi si sa descoperim culturi noi. Am incercat sa organizez niste tururi un pic altfel, in care sa avem si ceva timp la dispozitie pe care sa-l folosim in functie ce descoperim la fata locului. Cand ma duc undeva, in general am un plan de baza, dar las si timp pentru a descoperi ceva, o intalnire intamplatoare, o noua atractie, o noua experienta. Acum, in Hong Kong, vom fi in cea mai mare parte de capul nostru. Va fi un tur de oras de jumatate de zi, va fi o parada spectaculoasa de Anul Nou, dar in rest vom face ce vom simti ca vrem sa facem. Si sper ca va fi cool, chiar si pentru cei care nu au calcat vreodata in Asia (si stiu ca sunt destui din grup).

De ce am scris acest post. Nu neaparat sa va spun ca plec la Hong Kong pentru ca va voi povesti pe larg cum a fost sarbatorit anul nou, ci sa va spun ca vreau sa mai organizez niste ture „Hai cu Imperator in …”. Unele sunt inca lucru, mai lucrez la planuri, unul singur insa este cert si batut in cuie si e vorba de „Hadeti cu Imperator in Polonia”, un city break ceva mai lung, in mai, taman bine din punct de vedere climatic. De ce Polonia ? Pentru ca este o tara plina de istorie, cultura, frumuseti si mancare buna, dar care este prea putin vizitata. Cel putin de romani. Desi e vorba de un weekend, vom vedea 2 orase – Varsovia, capitala tarii si Cracovia, fosta capitala si cel mai frumos oras istoric a tarii. De fapt am scris mai multe aici   Asa ca daca nu ati venit la Hong Kong, poate vizitam impreuna Polonia 😉

Pentru mai multe amanunte, uitati-va aici.

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii