Qatar Airways are o noua promotie: Bangkok @ 658 euro, KL @ 546 euro, Singapore @ 566 euro

Qatar Airways.jpg

Ati pierdut precedenta promotie de la Qatar Airways pentru Asia (si nu numai). Nici o problema, incepand de azi timp de 3 zile, Qatar-ul baga din nou preturi promotionale pe diverse destinatii asiatice. Asa, in viteza, am vazut un Kuala Lumpur la 546 euro care merita din plin, Singapore la 566 euro si chiar si Bangkok la 658 euro, pot zice ca e un tarif OK.

Dar hai sa va zic amanuntele.

Perioada promotionala se desfasoara pe timp de 3 zile: 3 – 5 martie 2014. Evident, cu cat va cumparati mai repede bilete, cu atat aveti mai multe sanse sa gasiti preturi bune ca biletele la preturile acestea sunt in numar limitat.

Perioada de calatorie: 7 martie – 20 iunie 2014 (trebuie sa va intoarceti pana pe 20 iunie).

Care sunt destinatiile cu preturi bune ?

Kuala Lumpur la 546 euro e un tarif pe care nu l-am vazut prea des. Si din Kuala Lumpur, care este hubul cel mai important al Air Asia, puteti sa ajungeti aproape oriunde in Asia si Australia la super preturi. In plus, nu va trebuie nici viza.

Hong Kong si Singapore la 566 euro sunt de asemenea niste tarife bune, ca de altfel orice sub 599 euro 🙂

Shanghai la 561 euro merita de asemenea sa va ganditi serios daca sa nu vizitati orasul viitorului din China.

Mai sunt si alte destinatii la tarife promotionale cum ar fi Tokyo, Melbourne, Colombo si altele, mai bine aruncati o privire aici, pe site-ul Qatar Airways.

Iar daca locuiti in zona de vest a Romaniei, aruncati o privire si pe ofertele din Budapesta… au loc in aceeasi perioada cu ofertele din Bucuresti. Asia va asteapta si sigur va va incanta 😉

.

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest